Ioan Burculet, „detectivul de paranormal” arunca bomba:”Gheorghe Dinca a omorat cel putin 5 tinere, iar in spatele lui este o femeie”

190

Ioan Burculet, ”detectivul de paranormal”, arunca bomba in cazul crimelor din Caracal. Barbatul marturiseste ca fetele nu au fost singurele victime ale lui Georghe Dinca si sustine ca a facut cel putin 5 victime, iar in spatele lui ar fi o femeie.

”Chestiunea este complexa pentru politie si asta deoarece din punctul meu de vedere, capul unei femei sau implicarea efectiva a acesteia a dat totul peste cap. El, criminalul, este de fapt unealta!

Cu toate acestea, dupa cercetari, politia sunt convins ca va afla, femeia va fi depistata si se va observa la modul categoric implicarea acesteia. Ulterior, politia isi va da seama ca Gheorghe Dinca a fost doar “praf in ochi” cu toate ca el este criminalul.

In spatele criminalului din Caracal sta de fapt mintea diabolica a unei femei si o intreaga “caracatita” care au dus la aceasta catastrofa. De ce au conotatie deplasarile in afara tarii noastre inca nu stiu, dar cu  certitudine este o legatura.

Loading...

Profilul lui Gheorghe Dinca nu este din punct de vedere psihologic al unui maniac sexual sau criminalul tipic in care obiectul sexual sa primeze pentru ca ar fi fost taiata sau mutilate zonele organelor genitale, iar daca s-ar fi intamplat acest lucru erau semne vizibile gasite la fata locului care ar fi indicat acest lucru.

Eu vad mai mult de 5 victime sacrificate in timp. Politia oricum nu avea cum sa intervina la timp din cauza crizei pe care a avut-o criminalul cand a descoperit ca fata luase contact cu ei, a fost lovita cu salbaticie.

In alta ordine de idei, politia este vinovata pentru ce s-a intamplat acolo pentru ca cineva stia sau auzise mai multe dar a tacut.

De aici complexitatea cazului, insa pana va fi descoperita femeia cu parul deschis la culoare, ochii caprui, cu un semn distinctiv probabil alunisa sau semn de buna purtare din copilarie, vizibil, pe obrazul stang, nasul ascutit, suspecta are 1,67cm si in jur de 62 kg. Deocamdata nu este in tara, dar va reveni intr-un context in care nu se va astepta nimeni”, a afirmat ”detectivul de paranormal” Ioan Burculet.

Loading...