Intamplarea STRANIE traita de mama barmanitei de la Colectiv, la cimitir. „E un semn de dincolo…”

1383

Pe 2 noiembrie se va implini un an de la disparitia lui Alexis Matache. Tanara care lucra ca barmanita in clubul Colectiv si-a gasit sfarsitul pe un pat de spital, la doua zile distanta de la producerea incendiului devastator.

 

Pe 29 octombrie, in sambata de dinaintea implinirii unui an de la moartea sa, parintii lui Alexis Matache vor organiza o slujba de comemorare. Prietenii tinerei, rudele si colegii sai de facultate sau de la locul de munca urmeaza sa se reuneasca la cimitir, la slujba de aducere aminte.

loading...

Asa se face ca, zilele trecute, mama lui Alexis a mers din nou la mormantul fiicei sale pentru a face ultimele pregatiri si a infrumuseta locul de veci.“I-am pus poza si i-am scris pe cruce. I-am luat suporturi in forma de ingerasi si i-am aranjat frumos. Cand ajung acolo obisnuiesc sa stau de vorba cu ea si ii cer semne. In ultima vreme, insa, ma plangeam ca nu mai primesc. Dar de data asta s-a intamplat ceva, a aparut o libelula mica si firava si am stiut ca e trimisa de ea. Statea chiar pe poza ei, langa cap si parea fara viata. Am luat-o si am incalzit-o in pumnul meu, am mangaiat-o pe cap si am tinut-o in caldura palmei mele. Pana la urma s-a dezmortit si si-a miscat aripile si a reusit sa zboare. A fost un moment magic, greu de explicat si de povestit. Pentru mine a fost un semn de la ea. I-am multumit fluturasului meu mic pentru semnul pe care mi l-a dat. Se spune ca fluturii reprezinta sufletul copiilor pierduti. Alexis iubea atat de mult fluturii, ii desena peste tot”, ne-a declarat mama lui Alexis Matache.

loading...