Inregistrari BOMBĂ ! Adrian Tutuianu, lanseaza acuzatii GRAVE:” Dragnea a pompat 2 milioane de euro la Antena 3…”

599

Romania TV a difuzat, joi seara, noi inregistrari in care vicepresedintele PSD, Adrian Tutuianu, lanseaza acuzatii grave.

Potricit inregistrarilor, Tutuianu le-a spus unor lideri PSD din Dambovita ca tabara Dragnea a platit doua milioane de euro la Antena 3 pentru ca anumiti lideri ai partidului sa nu mai fie primiti in emisiuni.

”La Antena 3 n-am mai putut sa iesim ca s-au platit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile inainte. Eu trebuia sa fiu joia trecuta la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia sa fie Paul Stanescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat si i-a spus ‘Imi pare rau, conducerea postului nu-mi permite sa ma implic in asta’. Ar trebui sa intelegeti foarte bine cum s-a intamplat cu Antena 3. La unii n-am vrut sa ma duc. N-am vrut sa ma duc la Realitatea”, spune Tutuianu.

El a adaugat ca Antena 3 sustine tabara Dragnea pentru ca spera ca Voiculescu si ginerele sau sa fie amnistiati.

”De ce este, de exemplu, foarte agresiva Antena 3 impotriva noastra? Pentru ca ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ala, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, sa-i fie amnistiata pedeapsa de 10 ani sa candideze la Parlamentul European”, mai spunea  Tutuianu.

Inregistrarile apar cu cu cateva zile inainte de o noua sedinta a CEX al PSD.

Liderul PSD Liviu Dragne a raspuns, joi, in termeni ironici, intrebat la Parlament daca la CExN in care se va decide remanierea, se va discuta despre inregistrarile in care Adrian Tutuianu critica o serie de ministri si face referire si la liderul PSD, precum si despre anuntul unor consilieri generali PSD ca nu vor mai vota proiectele daca primarul Gabriela Firea nu ii consulta, ca nu crede ca subiectul va fi evitat.

„Eu cred ca se va discuta, pentru ca fiind un subiect atat de placut, nu avem cum sa ratam sa il discutam”, a spus liderul PSD. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

El a mai facut o aluzie la inregistrarile in care vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu aduce critici unor ministri.

Intrebat de jurnalisti daca este multumit de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Dragnea a raspuns: „Nu sunt aici la microfon ca sa fac acest lucru, am alti colegi care isi dau cu parerea despre unii ministri. Eu sunt obisnuit sa discut in partid. Inregistrat sau neinregistrat”.

Intr-o serie de inregistrari publicate de televiziuni, vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu spune, printre altele, ca PSD e „un partid de maimute”, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea sa o propuna premier pe Sevil Shhaideh, si ca ministrul Economiei, Danut Andrusca, „este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca „a avut o vulcanizare”. De asemenea, Tutuianu afirma ca la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stanescu le-ar fi spus colegilor, „in stitul lui mai cu «ar’metica», ca cei care vor sa-l sustina pe Liviu Dragnea sa il ia de mana si sa se plimbe cu el prin Bucuresti, Brasov sau Cluj, iar daca reactia oamenilor este una pozitiva, atunci „noi suntem niste idioti”. Insa „daca lumea va injura, asta e riscul vostru”, a povestit Tutuianu.

 

LAZĂR primește AJUTOR NESPERAT. Ar fi pentru prima dată când se întâmplă așa ceva,dar premierele sunt binevenite …

Loading...