Inima Denisei s-a oprit! Cantareata, resuscitata minute in sir de medici! „Situatia este mai grava ca niciodata…”

4715

Vestile continua sa fie neplacute pentru Denisa, iar fiecare clipa este una de disperare pentru intreaga familie a artistei.

Zilele trecute, in timp ce Denisa s-ar fi aflat internata in spital, din cauza involutiei starii sale de sanatate, organismul ei ar fi ajuns intr-un punct critic.

Mai exact, susțin sursele spynews.ro, într-una dintre zilele trecute, pe când era internată în spital, Denisa a avut o cădere mai gravă ca niciodată, medicii fiind cei care, după eforturi fără seamăn, au reușit să o resusciteze. Astfel, ne-au dezvăluit cu lacrimi în ochi apropiați ai familiei cântăreței, Denisei i-a cedat corpul și, pentru câteva minute, a fost în pragul dintre viață și moarte, medicii intervenind de urgență pentru a o resuscita și pentru a-i reporni inima.
”Situația pare să fie mai gravă ca niciodată, este supravegheată non-stop. Toată familia se roagă continuu la Dumnezeu pentru minune, medicii însă sunt extrem de pesimiști cu privire la șansele ei, dar fac tot ce le stă în putință să o țină în viață, o hidratează și o hrănesc cum pot, mai ales că Denisa nu mai mănâncă deloc”, ne-a mai spus sursa citată.

Loading...

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Loading...