Ingredientul banal din bucătărie , care te scapă de celulita de pe posterior

590
La cafeaua de maine dimineață gândește-te mai bine dacă mai vrei să arunci acest „aur negru”.
celulita

Fie că este vară sau iarnă, femeile sunt interesate de modul în care arată. După mesele de Sărbători și sedentarismul aferent se poate ca stratul de celulită să fie mai evident. Un banal ingredient din bucătărie te poate ajuta să scapi de celulita inestetică de pe fese și coapse doar prin masaj.

Nu mai arunca zațul de la cafea, ci folosește-l pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. După ce ai băut cafeaua lasă zațul la uscat pe o hârtie de copt și folosește-l cu încredere, notează secretele.com. Prepară zațul cu puțin ulei de măsline, ca să obții un produs anticelulitic natural, mai eficient și sănătos decât cremele din comerț.

În loc să cumperi o cremă costisitoare freacă-te cu amestecul de ulei și zaț de cafea pe zonele problematice, apoi clătește cu apă călduță.  Zațul ajută la eliminalea celulelor moarte, hidratează zona, deci te scapă de celulită. Totuși, nu folosi acest tratament mai des de două ori pe săptămână.

Loading...

celulita2

Mai poți folosi zațul de cafea pentru a trata pungile de sub ochi, ca să scoți mirosul urât din frigider, împotriva furnicilor și a viespilor sau ca un fertilizator natural pentru florile de apartament.

 

 

Loading...