INFORMATIE DE ULTIMA ORA despre Ionut Gologan! VESTE BUNA !!!

1086

Tanarul roman care a fost condamnat la moarte in Malaezia, din cauza traficului de droguri are mari sanse sa scape cu viata. Acest lucru a fost spus chiar de celebrul avocat Artin Sarchizian.

Ionut Gologan a fost condamnat definitiv la moarte prin spanzurare, printr-o decizie luata de Inalta Curte de Apel a Statului Malaezia pe 5 octombrie 2015. De atunci apropiatii fac eforturi disperate ca tanarul sa scape cu viata si sa fie adus in tara sa isi ispaseasca aici pedeapsa. Avocatul Artin Sarchizian spune ca acest caz poate fi solutionat.

„Sunt sanse mari ca Ionut Gologan sa scape de condamnarea la moarte. Rezulta foarte clar din statisticile studiate de noi, ca, in ultimii ani, numarul executiilor capitale in Malaezia sunt intr-o scadere vertiginoasa, cu toate ca sentintele de condamnare la moarte s-au mentinut ca numar. Practic, din statisticile oficiale si din diverse declaratii, in Malaezia, cam doua executii au avut loc in ultimii patru ani. Si, daca nu ma insel, aceste doua executii au fost pentru fapte de crima, deci nu a fost niciun executat, in ultimii patru sau cinci ani, pentru traficul de droguri. Pe de alta parte, si guvernul malaezian agreeaza in principiu, sau cel putin accepta, sa poarte discutii cu organismele internationale pentru a aboli pedeapsa capitala pentru astfel de infractiuni legate de droguri.

Isi va mentine aceasta pedeapsa pentru celelate fapte, dar, in privinta traficului de droguri, cum e cazul lui Ionut Gologan si a celorlalti romani arestati in Malaezia, se indreapta cu pasi destul de repezi am putea spune, avand in vedere ultimele succesiuni ale evenimentelor, catre aceasta idee de a renunta la pedeapsa capitala pe acest segment de infractiuni. Asadar, cele doua situatii expuse de mine sunt favorabile lui Ionut Gologan, evident in situatia teoretica in care s-ar respinge recursul si ar fi mentinuta solutia de fond, de condamnare la moarte si in faza de recurs”a decrata acesta pentru ziarulring.ro.

Loading...


Gigi Becali i-a sarit in ajuto
r

Au trecut doi ani de cand Ionut Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia pentru trafic de droguri. El a fost judecat si condamnat la moarte prin spanzurare, insa, desi trebuia sa fie spanzurat in luna august, avocatii au facut apel si au mai castigat cateva luni.

Cazul tanarului a impresionat sute de mii de romani, mai ales dupa ce l-au vazut pe tatal lui Ionut, Dumitru Gologan, plangand si implorand ajutor la TV. Primul care i-a sarit acestuia in ajutor a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatal tanarului, caruia i-a oferit 3.000 de euro, meniti sa il ajute pe Ionut. Mai apoi, si alti oameni au depus in contul barbatului, fiind siguri ca banii vor fi folositi pentru a-l scapa pe baiat de la moarte.

Loading...