INCREDIBIL! Premierul Ludovic Orban a întrerupt ședința de Guvern ca să participe la o emisiune televizată

115

Ludovic Orban pare să vrea să intre cu orice preț în cărțile de istorie ale democrației românești! Cea mai recentă ispravă a premierului este cea de azi. Liderul PNL a decis să suspende, pentru o oră și jumătate, ședința de Guvern începută la ora 17:35, pentru a participa la o emisiune televizată de la Digi 24.

Conform presei acreditate la Palatul Victoria, Orban a luat o pauză și a anunțat că va reveni la conducerea ședinței executivului după ora 22.

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a primit mai multe solicitari din partea unor romani din Spania sa fie ajutati sa se intoarca in tara. In acest context, i-a ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, sa inceapa demersurile necesare, insa in baza unei „selectii riguroase”. „Aveti mare grija, ca stiti ce am patit cu avionul de la Barcelona, parca”, a spus Orban.

Loading...

„Am primit mai multe solicitari din Spania, din partea mai multor cetateni romani, cetateni care au avut contracte de munca, sezoniere, unele intrerupte la termen, altele intrerupte inainte de termen din cauza raspandirii epidemiei, care solicita sa ii sustinem in revenirea in tara. Cum am procedat si in Italia, cu o verificare foarte serioasa din partea Ambasadei, a consulilor nostri, trebuie facute liste cu astfel de cetateni care chiar au nevoie si pot sa respecte conditiile de revenire in tara si, la fel, cum am procedat anterior, cu sprijinul Ministerului Transporturilor, al companiei TAROM, sa reusim sa ii readucem, in tara”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a precizat ca „aici e vorba de o selectie riguroasa, e vorba de cetateni romani care intr-adevar au contracte, care sunt seriosi si care, intr-adevar, merita intreaga noastra sustinere in vederea revenirii in tara” si ca este important sa fie verificat si „gradul de infractionalitate”.
La randul sau, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a spus ca poate sa verifice „tot ceea ce intra in Romania”.

Loading...