Incidente GRAVE între suporterii POLONEZI și jandarmi in București ! HULIGANII au fost REȚINUȚI

530

Suporter polonez reținut/ Foto: facebook Dan Mirea

Înainte de contruntarea de pe teren dintre România și Polonia, suporterii polonezi au trecut la fapte. Centrul Vechi a devenit teritoriul violențelor, huliganii fiind agresivi cu forțele de ordine.

Violențele s-au consumat într-un bar din Centrul Vechi. În imaginile filmate de televiziunile care se aflau la fața locului se pot vedea distrugerile făcute de ultrași, scaunele răsturnate sau sticlele sparte.

Violențele au avut loc între două grupuri de suporteri polonezi. Aceștia au aruncat unii în alții cu scaune, apoi au început luptele corp la corp.Cel puțin două persoane aveau capul spart.

loading...

Unii suporteri au agresat cameramanii postului realitatea tv, încercând să le lovească aparatura. Jandarmii au acționat prompt și i-au dus pe cei care au devenit violenți, la Secția 14 de Poliție. În total, cinci suporteri au fost reținuți.

Aproximativ 4.000 de suporteri polonezi, unii dintre cei mai violenți din Europa, sunt așteptați în această seară în Capitală, unde va avea loc meciul România-Polonia.

Jandarmeria a mobilizat forţe impresionante pentru a ţine situaţia sub control. La fel şi Poliţia Capitalei, care a declanşat codul portocaliu de alertă.

Meciul România – Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21.45. Este cea de-a patra partidă a tricolorilor în grupa de calificare, după 1-1 cu Muntenegru, 5-0 cu Armenia şi 0-0 în Kazahstan. România are 5 puncte în clasament, cu două mai puţin decât Polonia.

 

loading...