Incepe procesul de Islamizare a Europei !Suntem în plin Război Mondial

713
”Suntem în plin război mondial. Acesta, de fapt, este semnalul începerii celui de-al treilea război mondial, războiul mondial al distrugerii identitare a Europei. Iar acest război mondial începe cu consecinţe, nu cu fapte distructive. (…) Orice declaraţie de tipul celei făcute de Hayssam, pregăteşte adevăratul scenariu al timpului care vine, scenariu prin care se atenţiona acum vreo 10-15 ani că începe procesul de islamizare al Europei. Este forma mascată, disimulată, a unui Ideal mai vechi al unor năstruşnici ai scenariilor din umbră”, spune generalul Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, într-un interviu acordat ziarului Ring.
chelaru_e-crop-644x416-620x264
„Lucrurile sunt mult mai serioase, problemele mult mai grave şi sarcina rezolvării lor mult mai delicată decât apare în percepţia şi mesajul unor înalţi demnitari din patria noastră. Considerând fluxul de migranţi din ţări precum Serbia şi Ungaria, în opinia mea, România se va confrunta cu un val de refugiaţi de peste 3.000 de persoane pe zi, în următoarele şase luni. Evenimentele din Orientul mai mult sau mai puţin apropiat şi situaţia dintr-o sumă de spaţii vecine celui european implică o panică acută în rândul populaţiei şi mişcări spectaculoase a mari mase de oameni. Europa Occidentală se va preocupa de administrarea crizei refugiaţilor în parametri existenţi şi va soma ţări de graniţă ale Uniunii, ca România, să-şi asume excedentul de migranţi pe speze proprii”, continuă Mircea Chelaru.*
Generalul Chelaru avertizează că România riscă să devină un lagăr de concentrare, fapt cu care el nu este de acord şi nici alţii nu ar trebui să fie. ”România, ţara edenică, este primitoare pentru cei care au nevoie de adăpost, hrană şi sprijin pentru întreţinerea vieţii, dar numai pentru cei care ştiu să ne respecte şi să ne cinstească. Nu sunt pentru a face din România un lagăr de concentrare a emigranţilor fără ţară. Cine a distrus ceea ce s-a întâmplat în acestă lume să suporte consecinţele. Dacă vrem să fim solidari cu cei care sunt vinovaţi cu ceea ce s-a întâmplat în lume, este o problemă de opţiune politică, dar, din punct de vedere al securităţii existenţiale a românilor, este un gest criminal şi sinucigaş. A-i primi aici, acum, pe aceşţi imigranţi, care vin cu miile, cu sutele de mii, ar trebui să reinstituim lagărele de concentrare. Pentru că oriune i-ai pune trebuie să faci lagăre de concentrare. Chiar dacă se cheamă zone de campare, de primire refugiaţi, sunt lagărele pentru aceşti refugiaţi. Şi, la început, vor fi 1700, şi peste un an vor fi 17.000 şi peste încă cinci ani, corespunzător procedurilor standard, o să fie un milion. Or, la un milion de oameni, de imigranţi, nu mai ai ce face”, afirmă generalul Chelaru, care conchide pe un ton cât se poate de ferm, de răspicat: ”Europa creştină este o valoare a umanităţii europene şi cine o atacă prin această formă nu este doar un antieuropean, este un criminal”.
Despre modul cum ar putea fi gestionată această criză a imigranţilor, generalul Mircea Chelaru spune: ”Mesajul meu este următorul: să se iniţieze un grup expert de lucru, care să pună soluţiile în mâna CSAT, a preşedintelui, a primului-ministru şi a celor de resort care se ocupă de aşa ceva, în termenul cel mai scurt, ţinând cont nu de hachiţele europenilor care au eşuat, ci de necesităţile securităţii naţionale. Altfel, toate ţaţele politice să se ducă în faţa porţii lor să-şi mănâncele seminţele în poala lor şi să nu mai iasă să scuipe umorile lor lipsite de fundament şi de argumente pe toate televiziunile. Fac prin intermediul ziarului «ring» un apel pentru necesitatea trezirii, a conştientizării responsabile a câinelui de pază a democraţiei adevărate: a televiziunilor, a mass-media. N-aş vrea ca, din câine de pază al democraţiei, media românească, în special presa, să ajungă căţeaua turbată care-i muşcă pe români. În încheiere, vreau, prin intermediul ziarului «ring», să-i rog pe politicieni să înveţe să iubească naţiunea română.Treziţi-vă! Şi, dacă nu aţi iubit-o, învăţaţi măcat acum că trebuie să iubiţi naţiunea pe care o reprezentaţi!”
Loading...