Începe NEBUNIA în justiție: CSM a pornit selecția pentru conducătorii Secției care va ancheta magistrații

256

Consiliul Superior al Magistraturii anunță că a pornit procedura de selecție pentru funcția de procuror-șef și alți cinci procurori care urmează să contruiască Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Doritorii se pot înscrie până pe data de 17 octombrie, iar interviurile vor avea loc în perioada 19-22 octombrie.

”Privind declanşarea procedurii de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru ocuparea posturilor de execuţie de procuror din cadrul aceleiaşi secţii

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, este abilitat să aducă la cunoştinţă următoarele:

La data de 12 octombrie 2018 a fost publicat pe site-ul Consiliului, atât la rubrica “Noutăţi” cât şi la rubrica “Concursuri/Alte concursuri”, anunţul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru ocuparea unui număr de 5 posturi de execuţie de procurori în cadrul aceleiaşi secţii.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Procedura de selecţie a candidaţilor a fost declanşată de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii la data de 12 octombrie 2018, în temeiul dispoziţiilor art. II din O.U.G nr. 90/2018.

Candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie vor depune personal la Direcţia Resurse Umane şi Organizare a Consiliului, cu sediul în Bucureşti, calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, sau prin fax, o scrisoare de candidatură însoţită de orice alte înscrisuri considerate relevante de către candidaţi, până la data de 17 octombrie 2018, inclusiv, urmând ca interviul să aibă loc în intervalul 19-22 octombrie 2018.”, arată un comunicat al CSM.

Un lider PSD ,da de gol minciunile lui Toader : „Comisia de la Venetia NU a cerut ordonanta de urgenta”

Loading...