Încăierare cu săbii într-un spital din România.Medicii și asistentele s-au baricadat în saloane…

915

 

Încăierare cu săbii între două grupări rivale, pe holurile Spitalului Târgoviște! Scandalul a avut loc în dimineața zilei de luni, mai mulți indivizi dând buzna în Unitatea de Primiri Urgențe, după ce, înainte, se bătuseră la o nuntă.

646x404 (1)

Potrivit targovistenews.ro, în urma confruntării de la nuntă au fost rănite patru persoane care au ajuns la spitalul județean. Hotărâți să nu încheie scandalul cu una cu două, rivalii înarmați cu săbii au venit după ei în secție.

Loading...

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum indivizii se aleargă pe holurile spitalului. De teamă să nu fie rănuiți, medicii și asistentele s-au baricadat în saloane, iar pacienții au fugit care încotro.

În timpul scandalului, una dintre asistente a fost tăiată cu sabia de unul dintre scandalagii.

„Au reacționat foarte violent, au fost foarte agitați, foarte recalcitranți, au agresat personalul medical, au rănit personalul medical”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Pentru că agenții de pază au fost depășiți de situație, martorii au sunat la 112, la fața locului făcându-și apariția polițiștii.

Trei dintre cei implicați în scandal au fost reținuți.

 

Loading...