Inca o bugetara de lux, Delia Iordache,fiica lui Florin Iordache:”Valoarea ţi-o dă Dumnezeu, nu oamenii”

159

Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi artizanul OUG 13, are o fiică, Delia Iordache, care lucrează la BNR. În trecut aceasta a lucrat la MAE, potrivit prisacariu.ro. Dar nu asta merită menţionat ci postările şi fotografiile pe care Delia Iordache le-a postat pe pagina sa de Facebook, pagină care este publică. Astfel, la una dintre imagini, tânăra scrie: „Valoarea ţi-o dă Dumnezeu, nu oamenii”.

Potrivit sursei menţonate, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016.

La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României. Potrivit surselor menţionate, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.

Un român absolvent la Oxford îi răspunde lui Meleșcanu :„L-aș pune pe domnul Meleșcanu exact ca în filmul «12 oameni furioși»…”

Loading...