Imagini UNICE în România ! Un cerb ”rătăcit”, și-a găsit drept partener de joacă un cal – VIDEO

205
cerb și cal

Imagini unice au fost filmate de angajații Direcției Silvice Suceava. Camera a surprins un cerb ”rătăcit”,  care și-a găsit drept partener de joacă un cal.

Scenele inedite au fost filmate în comuna Breaza, din județul Suceava și au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva.

Joacă între un cerb și un cal

loading...

Scenă inedita surprinsă de colegii noștri de la Ocolul #Silvic #Breaza, din cadrul Direcției Silvice #Suceava. Aceștia au filmat un cerb care a pătruns accidental în curtea unei persoane fizice și care și-a găsit, ca partener de alergat, un cal aparținând persoanei în cauză. Niciunul din cele două animale nu a fost rănit, iar cerbul a fugit în pădure. A funny encounter between a beautiful stag which accidentally entered a private property and end up playing with the owner’s horse. The stag returned to the forest afterwards. #cerb #stag #Romsilva #cal #horse #fauna #cinegetica

Posted by Regia Nationala a Padurilor – Romsilva on 23 Martie 2018

 

Angajații Ocolului Silvic din Breaza au filmat un cerb coborât din pădure, care a intrat în curtea unui localnic. Aici și-a găsit ca partener de alergat un cal.

Aceeași sursă ne spune că niciunul din cele două animale nu a fost rănit, iar cerbul s-a retras în pădure după ce s-a plictisit de ”joacă”.

loading...