IMAGINI ȘOCANTE ! Sunetistul lui Smiley a snopit în bătaie o cântăreață din România : „Mori, în morții tăi…!”

1354

O cantareata din Bucuresti, Iulia Mihut, isi acuza sotul, Alex Mihut, ca a incercat sa o ucida, ea fiind batuta recent de acesta cu salbaticie.

Alex Mihut este inginer de sunet la Vocea Romaniei, „unul dintre cei mai buni sunetisti din tara, parte din echipa lui Smiley”.

Incidentul este relatat de scriitoarea Lorena Lupu pe blogul sau. Detaliile sunt inspaimantatoare:

„Iulia Mihuț e o fată dulce de 23 de ani care, până vineri noaptea, adică acum trei zile, visa la familie, copii și fericire. Era măritată de două săptămâni cu un tip pe care îl credea iubirea vieții ei. Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, soțul ei Alex a venit beat acasă și a încercat s-o ucidă. Ea e cântăreață. O chema Iulia Stoica. Avea o trupă în Sibiu, care începuse să prindă faimă și contracte, când s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihuț, zis Sonerie. Îl știa de câțiva ani, dar până atunci nu avuseseră treabă unul cu celălalt.

Considerat unul dintre cei mai buni sunetiști din țară, parte din echipa lui Smiley și a altor vedete, bărbatul, de 39 de ani, i-a promis că îi va produce el albumele și va fi susținătorul ei de bază. E ușor să te îndrăgostești lemn de un tip matur care pare că te înțelege; iar Iulia a făcut exact asta. A chemat salvarea după episodul violent, dar echipajul i-a comunicat că ei pot doar s-o trateze, nu să și recolteze probe incriminatorii. E furioasă. A renunțat la multe pentru un om care i-a promis iubire până la moarte. (…)

Loading...

Ziua începuse frumos. „Cafea, iubire, pupici pe frunte. La un moment dat, am făcut un duș și am ieșit goală din baie. M-a sărutat foarte tandru, îmi spunea că mă iubește, mă adoră… Îmi spunea mami, că noi ne doream copii. Am făcut amor în sufragerie și pe urmă m-a pupat o jumătate de oră. El a plecat la concert pe la șapte. Îmi spusese că vine acasă pe la zece, că are treabă la Romexpo dimineața. Anyway, pe la două, m-a sunat, beat, să îl iau de la Alllive, clubul lui Smiley. Clubul ăsta e la cinci minute de casa unde locuiam noi. M-am dus să il iau. Era cu alți trei bețivi, punea muzica de pe telefon. Am ieșit la o țigară, apoi, ca să nu mai intru să-l iau, l-am sunat și mi-a dat ocupat de două ori. A trebuit să intru”

Am căzut și nu am mai putut să mă ridic. Se urcase, literally, încălțat cu picioarele pe mine. Aveam un picior pe ceafă și unul pe o mână care e vânătă acum. A început să îmi care pumni, șuturi, picioare peste tot.  De la un punct încolo, mi-am pierdut cunoștința, pentru că îmi amintesc doar că am început să nu mai simt nimic, dar mă uitam la parchet și auzeam “te iubesc”-ul spus de el cu câteva ore înainte. Apoi, m-am trezit în curte. Eram târâtă, cumva, de tricou, pe jumătate dezbrăcată. M-a aruncat lângă gard în ploaie. Mi-a mai cărat niște pumni și picioare și mi-a zis: “Mori, în morții tăi!”, a scris Lorena Lupu.

Galerie foto

Loading...