Imagini SOCANTE ! O tanara din Olanda este tarata si VIOLATA de zeci de arabi!„Taharrush”, fenomenul manifestat ACUM in toata Europa !

2313

Recentele agresiuni sexuale comise de imigranti in mai multe mari orase din Germania au scos la iveala un obicei inspaimantator existent in lumea araba numit „taharrush”. Acesta consta din exercitarea de abuzuri sexuale asupra unei femei de catre grupuri mari de barbati.

Un astfel de exemplu este cazul unei jurnaliste din Olanda, care in 2013 a fost tarata, in timp ce tipa ingrozita, in subsolul unui metrou din Cairo, unde a fost violata. Incidentul a avut loc pe fondul unor proteste in Piata Tahrir.

Occidentalii au aflat despre acest obicei in urma inspaimantatoarelor experiente avute de alte doua jurnaliste in Piata Tahrir din Egipt, in timp ce incercau sa relateze despre protestele din acest loc. Primul caz notoriu este cel al jurnalistei CBS Lara Logan, care in 2011 a fost atacata de 200 de barbati.

Loading...

lara

Apoi, in 2012, a fost cazul unei jurnaliste de la France24.

Potrivit publicatiei Welt am Sonntag, dupa incidentele de Revelion, politistii germani au luat legatura cu autoritati din tarile arabe pentru a afla ce fac ca sa combata acest obicei sinistru numit „taharrush”.

Loading...