Imagini dureroase de la înmormântarea Iuliei, adolescenta ucisă într-un parc din Germania. Mama ei a leșinat de mai multe ori lângă sicriu

1182

Iuliana Răducu, adolescenta de 15 ani ucisă în Germania, a fost înmormântată într-un sat din Giurgiu în care a copilărit. Ea a fost condusă pe ultimul drum de 700 de oameni, iar imaginile surprinse îți sfâșie inima. Mamei copilei i s-a făcut rău și a leșinat de mai multe ori lângă sicriul în care a fost depus trupul Iuliei.

 

Familia a reuşit să o aducă în ţară pe Iuliana Răducu, Iulia aşa cum o cunoşteau prietenii, ea fiind înmormântată în satul bunicilor ei din Giurgiu, Căscioarele, potrivit observator.tv. A fost îmbrăcată în rochie de mireasă şi 700 de oameni au participat la funeralii, inclusiv trimişi ai comunităţii din Viersen, Germania, acolo unde familia locuieşte, informează Bild.

 

Mama fetei a leşinat de mai multe ori lângă sicriu, iar jalea a pus stăpânire pe micuţul sat din apropierea Dunării, unde Iulia îşi petrecea de obicei vacanţele. Vineri, în ziua în care trupul Iuliei a plecat din Viersen, o procesiunea impresionantă a însoţit sicriul în drum spre ieşirea din oraş. Mii de oameni au mers apoi în parcul din oraş, unde au comemorat-o pe româncă şi au protestat împotriva unor astfel de crime.

Loading...

In camera Iuliei a ramas ursul de plus primit cadou in urma cu patru ani de la tatal ei. Alaturi, sta asezata o rochie de printesa si o pereche de sandale pe care adolescenta de 15 ani le va purta pe ultimul drum.

Iuliana Răducu, înjunghiată mortal de fostul iubit într-un parc din Germania

Iulia, așa cum îi spuneau prietenii, a fost omorâtă cu bestialitate la începutul săptămânii trecute. Adolescenta de 15 ani a fost înjunghiată de șase ori pe o bancă din parcul central din orașul Viersen. Asasinul este fostul iubit, un bulgar de 17 ani, de care se despărţise de curând. Matyu K. s-a predat polițiștilor germani după 30 de ore de la comiterea crimei. Tânărul se afla deja în atenţia autorităților din Germania pentru trafic de droguri, furturi, atacuri şi conducerea unui vehicul fără permis.

 

Scrisoarea deschisa a unui doctor catre Gabriela Firea :”Nouă ne-a păsat de Simona Halep…”

Loading...