Imagini DRAMATICE:O femeie a fost spulberată chiar sub ochii fiicei ei, în timp ce se duceau la serviciu

286

O femeie e spulberată chiar sub ochii fiicei ei, în timp ce se duceau dis de dimineaţă la serviciu, informează Observator.tv. Evenimentul tragic a avut loc la Racoviţa, în Dâmboviţa.

Camerele de supraveghere montate in intersecția de la Racovița au surpins accidentul în care o femeie de 40 de ani, din Racovița, a fost lovită mortal de o mașină, joia trecută. Pe imagini se observă cum femeia a plecat de lângă fiica ei ca să traverseze strada.

Din cauza unui microbuz oprit în stație, femeia nu a observat că din sens opus venea un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, asistent medical.

Șoferul nu a mai putut evita impactul și a lovit-o în plin pe femeia care traversa neregulamentar. Impactul a fost devastator. Femeia a fost aruncată pe asfalt câțiva metri. Rănile suferite au fost incompatibile cu viața.

Loading...

Până la sosirea echipajelor medicale, șoferul i-a acordat femeii primul ajutor. Din nefericire, aceasta a decedat. Polițiștii de la rutieră au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Este ILEGAL ! Este o INFRACTIUNE ! Alina Popescu, pensionara la 44 de ani, cu un venit de aproape 5.000 de euro

 

Loading...