IMAGINI de la CONTRA-MANIFESTATIA de la Cotroceni. „JOS LABELE DUPA GUVERN!”

1799

500 de oameni protesteaza la Palatul Cotroceni, scandand „Demisia” si „Iohannis si ai lui, tradatorii neamului” si afisand hartii pe care scrie: „Sustin Guvernul legitim”, „Jos Iohannis”, si „Jos labele dupa Guvern”.

UPDATE 17:30 Persoanele prezente la Palatul Cotroceni spun ca au iesit in strada pentru a sustine Guvernul Grindeanu:

De ce ati venit aici?
– Sa sustinem Guvernul Grindeanu pentru ca nu e normal, am votat la 11 decembrie, nu e normal sa darame guvernul dupa o luna de zile’.

Mai multi oameni s-au strans si in fata Palatului Cotroceni si scandeaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis.
IMAGINI de la contra-manifestatia de la Palatul Controceni. Aproximativ 150 de oameni scandeaza impotriva lui Klaus Iohannis

Am vazut la televizor si m-au sunat prietene: Vii cu noi la miting? Da, normal ca vin.

Pentru marsavia pe care vrea sa o faca, vrea sa fie prostii in tara, sa fie razboi.

Au facut si ei o greseala si au recunoscut-o PSD- ul si au retras-o. Si acum ce sa facem? Si ei au gresit, toata lume greseste, eu va spun ca toata lumea greseste’.

Fiti atenta la ce voi striga…”Iohannis penalul, uraste Ardealul… e dezbinator”.

Ce parere aveti despre sutele de mii de oameni care au iesit pe strada?
– Sunt manipulati.

De catre cine?

– De forte oculte. O sa vedeti in piata acolo masinile care fac d-asta psihotronica… influenta psihotronica. Se influenteaza masele cu unda magnetica de 7W.

– Tu erai de acord cu ordonanta?

Mai, ideea e ca din punctul meu de vedere nu afecta politicienii, nu era facuta pentru ei. Ca au aprobat-o la 1 noapte, oameniii aia stau in sedinte pana la 4 dimineata si era normal sa o faca la un moment dat. Eu am facut o facultate de stiinte politice si chiar stiu despre ce e vorba.

UPDATE 17:00 La protestul PSD s-au strans 500 de oameni  se striga „milion, vom fi un milion”, „Dragnea, nu uita, noi suntem de partea ta!”

UPDATE 16:30 Ce spun oamenii de la contramanifestatia PSD: „Iohannis e nazist, e neamt. Omul asta a venit sa ne nenoroceasca tara pentru ca asa este pus de fondurilea astea care este. El este un papusoi. Il rugam frumos sa ne paraseasca tara. Vrea sa ne distruga. Avem informatii pentru ca se spune la televizor. Oamenii care protesteaza e platiti cu milion. Sunt platiti”, spune o femeie.

 

UPDATE 16:00 Ei au afisat hartii pe care scrie: „Sustin Guvernul legitim”, „Jos Iohannis”, „Jos Kovesi” si „Jos labele de pe Guvern”. Unii dintre manifestanti spun ca cei care protesteaza in Piata Victoriei sunt manipulati, iar altii reclama faptul ca ei trebuie sa stea pe un trotuar, in timp ce la protestul din fata sediului Guvernului este spatiu larg de desfasurare.
Oamenii spun ca au venit la protest in urma mesajelor de mobilizare de pe retelele de socializare.

contra manifestatie psd - 8

Manifestantii scandeaza „Huo mass-media securista”, „Tradatorul”, „Jos infractorul”, „Vanzatorul de copii”, „Votul meu conteaza”, huiduie si fluiera.

Loading...
contra manifestatie psd - 7

Cei mai multi au hartii albe pe care scrie „Sustin guvernul Grindeanu, reprezint vocea tacuta a strazii”, „Jos cu Iohannis, tradator de tara”, „Eu sunt romanul tau”, „Vrem o Romanie fara presedinte penal”, „Jos labele dupa (sic!) tara”, „Iohannis, nu uita, Romania nu-i tar (sic!) ta”, „Tineretul a iesit in strada de frica ca ii da afara corporatiile”.

contra manifestatie psd - 6

O femeie aflata printre protestatari spune ca prin aceasta actiune nu se vrea dezbinare si ca respecta dorinta tinerilor din Piata Victoriei de a protesta, dar crede ca acestia sunt manipulati.

contra manifestatie psd - 5

„Nu vrem dezbinare. Noi am fost de acord sa iasa tinerii in strada, dar vrem sa ni se respecte votul, vrem la guvernare acest PSD si ALDE. Vad ca protestele din Piata Victoriei sunt manipulate. Tinerii care au iesit in strada sunt manipulati”, a spus femeia.

contra manifestatie psd - 4

Unul dintre protestatari le reproseaza jurnalistilor ca dezinformeaza si ca el a facut „revolutia”, iar atunci cand a fost intrebat cum a ajuns la protest si ce revendicari are, a vrut sa loveasca un jurnalist, care a fost aparat de patru persoane.

contra manifestatie psd - 3

Protestul are loc pe trotuarul din fata Palatului Cotroceni, circulatia in zona nefiind blocata.

contra manifestatie psd - 2

Un manifestant le-a spus jandarmilor ca nu este corect ca ei sa fie inghesuiti pe trotuar si cei care protesteaza in Piata Victoriei sa aiba un spatiu atat de larg de desfasurare.

contra manifestatie psd - 1

Protestul din fata Palatului Cotroceni are loc simultan cu manifestatia din Piata Victoriei, unde de sase zile se strang peste 100.000 de oameni, sambata participand peste 170.000 de oameni, nemultumiti de ordonanta de urgenta privind codurile penale.

 

Loading...