Imagini cutremurătoare. Zeci de BMW-uri cu avariile pornite și claxonând , l-au condus pe Andrei de la morgă la capelă. Tânărul a murit zdrobit de un stâlp de beton – VIDEO

306

Imagini cutremurătoare, astăzi, pe străzile din Bistriţa. Zeci de BMW-uri cu avariile pornite și claxonând au străbătut azi orașul. Prietenii lui Andrei, care marţi seară a murit într-un teribil accident, au condus trupul tânărului de la morgă până la capelă. 

Andrei Pintican a murit la doar 27 de ani

Marţi seară, la pasarela de lângă ISU Bistriţa Năsăud, s-a produs un teribil accident. Andrei Pintican, un tânăr inginer de doar 27 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat cu viteză în stâlpul de susținere al pasarelei.

Tragedia s-a produs la doar câteva ore după pronunțarea divorțului de soție.

Polițiștii din Bistrița au luat în calcul inclusiv varianta sinuciderii, mai ales că nu au găsit urme de frânare la locul accidentului.

Andrei, condus de prieteni la capelă

Prietenii și familia lui Andrei nu-și pot reveni din șoc.

Mesajele de condoleanțe și durere curg, iar prietenii lui Andrei Pintican fac nenumărate gesturi care să arate că era un om ”bun, frumos, prietenos”.

Trupul lui Andrei a fost, până azi-dimineață, la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei. Astăzi, acesta a fost preluat și depus la capela de pe strada Tărpiului. (VIDEO , mai jos …)

loading...

Prietenii bistrițeanului au dorit să îi fie alături și în aceste momente. Așa că au însoțit mașina mortuară, de la spital, la capelă.

În drum, prietenii au oprit preț de câteva secunde la pasarelă, unde a avut loc tragicul eveniment. Au mai pus câteva flori și apoi au plecat spre capelă, potrivit bistriteanul.ro.

În această seară, la ora 18.00, prietenii lui Andrei vor pune la locul accidentului, o cruce.

 

Traian Băsescu, mesaj dur pentru români : „Oare când vor înţelege că degeaba le cresc salariile, pensiile şi ajutoarele sociale?”

loading...