Iata cum se intorc romanii in tara, gata sa alunge PSD. Antena 3 ,campanie de intoxicare: „Plan dement – flacari, fum si sange”

242

Zeci de romani care lucreaza in Marea Britanie s-au fotografiat cu steaguri tricolore in portul Dover, in drumul lor de intoarcere catre Romania.

„Va asteptam sa va alaturati noua”, este mesajul acestora. Ei se intorc in tara pentru a participa la mitingul din 10 august din Piata Victoriei.

Intre timp, Antena 3 a demarat o noua campanie de intoxicare menita sa compromita mitingul din 10 august. Postul condamnatului Voiculescu l-a intervievat pe un pretins protestatar #Rezist, Ovidiu Grosu, care a spus ca in Piata Victoriei vor fi „flacari, fum si sange”.

„Eu am organizat miscarea cu diaspora, insa nu am vrut sa ies in evidenta pentru ca mi-am dat seama ca voi fi atacat si am conceput aceasta actiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni sa ne faca bine, binele ni-l facem noi. Flacari, fum si sange pe strazi – nu exista alta varianta”, a declarat Grosu pentru Antena 3.

„Trag acum un semnal de alarma, un avertisment catre fortele de ordine: oricine va incerca sa reprime aceste manifestari, va fi judecat de Tribunalul Penal International, pentru ca avem drept inclusiv sa ucidem in aceste conditii (…) Daca jandarmul imi pune bastonul in gat sau pistolul in cap eu am dreptul sa-i iau viata”, a mai spus Grosu.(FOTO, mai jos …)

loading...

Ovidiu Grosu, protestatarul care a anunțat că în cazul în care jandarmii se vor opune, va avea voie să-i ucidă:”Cine va striga fără violență, va lua pumni în cap. Atât spun. Nu va mai fi acea partitură, dacă unul strigă fără violență, să-l dăm la jandarmi. Gata, s-a terminat…”

loading...