Gigi Becali, SUPARAT dupa ce a aflat ce a patit ”fiul” sau. O alta nenorocire l-a lovit pe pusti…

1798

Marian Ursea, tânărul din Breaza de Buzău, care l-a impresionat pe Gigi Becali cu povestea lui dramatică, a rămas singur pe lume, după ce bunica lui a murit. Mama l-a abandonat, tatăl lui s-a spânzurat, iar copilul trăia într-o sărăcie lucie, într-un bordei, împreună cu bunica, singura persoană care îl iubea cu adevărat. Gigi Becali spunea că puţtiul este ca şi fiul său.

UPDATE 12.30. GIgi Becali a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro că va avea grijă în continuare de băiat. Deşi era vesel, în momentul în care a aflat că Marian Ursea a rămas orfan, milionarul a tăcut pentru câteva momente, iar după a spus că îi pare foarte rău. ”O să-l ajute pe băiat cu ce pot, o să am grijă de el. El primeşte lunar 1.000 de lei de la mine, de orice are nevoie în continuare, mă ocup. Mă implic, eu n-am lăsat pe nimeni la nevoie”, a spus Gigi Becali pentru CANCAN.ro.

Cum a aflat de drama băiatului, în urmă cu câţiva ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat să-l ia sub aripa lui. În doar câteva luni i-a construit o casă cochetă, a mobilat-o complet, i-a dăruit o sumă importantă de bani şi, mai mult decât atât, a angajat o femeie să aibă grijă de băiat şi de bunica lui.

Marian Ursea a vrut să-i demonstreze lui Gigi Becali că are ambiţie şi că îşi doreşte să se autodepăşească şi s-a înscris la o şcoală profesională, dorindu-şi să devină frizer. Un eveniment nefericit i-a intunecat însa orizonturile adolescentului. În urmă cu un an, bunica lui a decedat, iar el a rămas singur pe lume.

loading...

Dărămat emoţional, tânărul a fost luat în grija de preotul comunei, care încearcă să-l ţină departe de pericole.Ca de obicei, finanţatorul Stelei a fost lângă „fiul lui adoptiv” şi i-a mai dat un ajutor financiar considerabil.

loading...