Gigi Becali SE REVOLTA: „O sa fac campanie ca sa fie spulberat Dragnea cu erezia lui”

570

becali

Gigi Becali a comentat la Romania TV decizia lui Liviu Dragnea de a o nominaliza pentru postul de prim-ministru al Romaniei pe Sevil Shhaideh, o femeie de origine musulmana.

„Eu o sa citesc ce spune Sf. Apostol Pavel catre Timotei: „Nu ingaduiesc femeii nici sa invete pe altul, nici sa stapaneasca pe barbat, ci sa stea linistita”. (…) Sf. Apostol Pavel catre Corinteni, asta este cuvant viu si lucrator, ca-i cuvantul lui Dumnezeu: „Voiesc ca voi sa stiti ca Hristos este capul oricarui barbat, iar capul femeii este barbatul, iar capul lui Hristos: Dumnezeu”.. (…) Eu va citesc din Sfanta Evanghelie, apoi voi faceti ce vreti voi. Eu fac emisiunea. D-aia am aparut, ca sa vorbesc eu. In secolul XXI si in doua miliarde de secole eu spun ce spune Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Loading...

„Tu cand ajungi dupa aia sa pui o femeie musulmana si cu barbat arab deja este erezie. Nu ii place lui Dumnezeu. Nu poti sa vii sa spui: iti dau eu o femeie prim ministru musulmana in tara romaneasca, ortodoxa. Iar Iohannis, daca vrea sa fie barbat adevarat, sa demonstreze acum, asa cum a aruncat pardesiul pe masina, cand nu i l-au tinut SPP-isti. Bravo lui, aia este meseria ta. Tine pardesiul! Nu conteaza ca ma vede lumea. Tine pardesiul SPP-istule, ca sa te inveti minte! Acum sa demonstreze ca este barbat adevarat. Nu-ti decretez nicio femeie musulmana intr-o tara ortodoxa, ca respect poporul asta, chiar daca nu sunt ortodox.

Nu ti-e rusine? Unde te trezesti tu, mai, Dragnea, mai? Vai de capul tau, vai, vai, ce vei pati tu… Cum faci erezie cu neamul romanesc! Cine te crezi tu? Si ce daca o sa-l suspende PSD-ul pe Iohannis! O sa-i fac eu eu campanie lui Iohannis ca sa nu fie demis. O sa fac eu campanie ca sa fie spulberat el Dragnea cu erezia lui. Dar cum sa aducem noi Coranul la Guvern? Dar nu-i e rusine?! Ce, suntem rusinea Europei. Isi bat joc europenii, rad de noi! O sa ne facem de ras in toata Europa, or sa zica toti ‘mai dobitocilor, nu aveti un barbat sa va conduca tara?”, a mai declarat Gigi Becali la Romania TV.

Loading...