Gheorghe Dincă este TERORIZAT in penitenciar :”E un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă …”

340

Au apărut noi probe în cazul Caracal! Anchetatorii ar fi găsit fragmente de piele, dar şi amprente atât în casa, cât şi în maşina lui Gheorghe Dincă.

Potrivit RomâniaTV, anchetatorii au descoperit fragmente de piele şi amprente care aparţin Alexandrei Măceşanu, fata răpită la finalul lunii iunie şi despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o, apoi i-a ars cadavrul.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare. Gheorghe Dincă se află la penitenciar, acolo unde, spun surse, şi-ar fi schimbat complet comportamentul. Presupusul criminal ar refuza să comunice cu ceilalţi, conştientizând ce i se va întâmpla de acum înainte.

Loading...

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei pentru adevarul.ro.

Mama Alexandrei, Teodora Măceşanu, încă mai speră că fiica ei este în viaţă. „Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. (…) Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceşanu.

Loading...