Gest frumos făcut de GIGI BECALI pentru soţia lui Cornel Patrichi , de Paşte…

504

Cornel Patrichi a pierdut lupta cu necruţătorul cancer pulmonar, lăsând în urmă o soţie îndurerată şi un fiu care a venit din străinătate pentru a-i fi alături tatălui său pe ultimul drum.

După ce soţul ei, Cornel Patrichi, a plecat în lumea celor drepţi, Cornelia a fost distrusă de durere după ce bărbatul care i-a fost aproape peste 40 de ani a părăsit-o şi nu se va mai întoarce niciodată. Coregraful a murit, miercuri, 5 aprilie, în locuinţa sa din zona Pipera din Capitală. Alături de marele coregraf au fost soţia, Cornelia, şi fiul lor, Alexandru.

Loading...
Cornelia a fost prezentă în emisiunea prezentată de Teo Trandafir şi a povestit despre cum decurge viaţa ei, la un an de la decesul soţului.
Cornelia a fost prezentă în emisiunea prezentată de Teo Trandafir şi a povestit despre cum decurge viaţa ei, la un an de la decesul soţului.

„Am avut nişte sărbători frumoase, am avut invitaţi. Anul trecut, de Paşte, m-am închis în casă. Anul acesta a venit Alexandru cu Serena, viitoarea lui soţie şi au venit şi părinţii ei. Italieni, din Florenţa. Nu au mai fost niciodată în România. Anul acesta am pregătit masa de Paşte, dar mă pregătesc treptat şi voi pleca din ţară. Mă voi muta în Italia, că şi copiii tot insistă: vino la noi, nu mai sta singură! De Paşte, am primit mielul chiar de la Gigi Becali, el m-a căutat şi mi l-a oferit. Eu încă simt că este aici, vorbesc cu el, îi cer sfatul… Am fost împreună 45 de ani de zile, pentru mine el este încă prezent. Câteodată sunt furioasă pe el, fiindcă m-a lăsat singură”, a mărturisit cuprinsă de emoţie Cornelia Patrichi. De alfel, latifundiarul din Pipera s-a implicat activ şi în organizarea înmormântării lui Cornel Patrichi.

Loading...