Gest emotionant ! Ce va face Simona Halep cu banii câștigați din tenis

231

Simona Halep a strâns o avere bine meritată din competițiile câștigate și a luat deja o hotărâre cu privire la investirea celor 20 de milioane de dolari. Simona, locul 2 WTA, intenționează să-i ajute pe copiii care vor să practice sport.

Simona Halep vrea să se implice mai mult în promovarea sportului în rândul tinerelor generații și își dorește să ajute la apariția unei noi campioane a României în tenis:

loading...

„Am început să ajut financiar niște copii să practice tenis. Un club nu știu dacă voi avea energie să construiesc, dar o să ajut în continuare tinerii să facă sport”, a declarat Simona pentru Tv Telekom Sport.

„Mi-aș dori să avem din  nou o jucătoare pe primul loc WTA. Sper ca jucătoarele de acum să privească cu încredere viitorul. Dacă noi am putut, cu siguranță și ele pot”, a mai adăugat jucătoarea.

Ea a mai investit și în afaceri foarte profitabile în orașul său natal, în Constanța, unde deține câteva imobile și și-a deschis un complex hotelier în partea de nord a stațiunii Mamaia, precum și o cafenea care-i poartă inițialele numelui, fiind situată pe strada Mircea cel Bătrân, nu departe de Cazinoul din Constanța. Chiar dacă afacerea este condusă de fratele Simonei, Nicolae, Halep a fost cea care s-a implicat în amenajarea localului. Cafeneaua oferă clienților un spațiu generos, dar în afară de cafea, poate fi servit și micul dejun sau pizza și burgeri.

O altă afacere profitabilă pe care o deține este hotelul de patru stele din Poiana Brașov, o vilă impunătoare, în stil rustic, foarte cochetă și primitoare. A cumpărat și a inaugurat hotelul în 2009.

hotel simona halep

Hotelul Simonei Halep, din Poiana Brașov
loading...