Gabriela Firea, il face PRAF pe Liviu Dragnea:”Este cea mai joasă treaptă unde poate să ajungă un lider, un președinte de partid…”

280

Gabriela Firea susține, după ce Liviu Dragnea i-a acuzat pe semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia că sunt apropiați ai serviciilor de informații și ai președintelui Klaus Iohannis, că este „cea mai joasă treaptă unde poate să ajungă un lider” de partid.

„Vreau sa subliniez faptul ca nu avem niciun regret, eu una nu am, ca s-a trasmis public declaratia comuna pentru ca chiar declaratia domnului Dragnea de azi a a fost una dezamagitoare pentru un lider de partid care ne acuza ca suntem oamenii lui Iohannis, ai SRI, și ai SPP – asta e chiar o noutate. Este cea mai joasa treapta unde poate sa ajunga un lider politic, un presedinte de partid, refuzând, practic dialogul cu proprii colegi. (..)Sunt mult mai multe persoane care au semnat aceasta declaratie si isi vor spune opinia, unele au inceput deja sa aiba pozitii public. Nu dorim destabilizarea PSD, ci dimpotriva, sustinem continuarea guvernarii, dna prim-ministru se va bucura de incredere. Nu vom fi de acord cu nicio motiune a opozitiei sa cada guvernul PSD-ALDE și nici să fie destructurată coalita”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Loading...

Gabriela Firea a semnat si ea, scrisoarea. Locul lui Dragnea ar urma să fie luat de Viorica Dăncilă…

 

Loading...