Gabriela Firea a semnat si ea, scrisoarea. Locul lui Dragnea ar urma să fie luat de Viorica Dăncilă…

337

Gabriela Firea a semnat scrisoarea prin care mai mulți lideri din PSD cer demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al formațiunii și al Camerei Deputaților. Locul lui Dragnea ar urma să fie luat de Viorica Dăncilă, președinte executiv al PSD.

Firea a declarat, miercuri seara, la România TV, ce mandat ar avea Dăncilă ca președinte interimar al PSD.

”Am epuizat toate căile de comunicare și cele din partid, statutare. Dacă aș fi avut cea mai mică portiță, nu aș fi ieșit public. Dacă noi am fi crezut că mai e măcar 1% șansă ca Liviu Dragnea să își schimbe comportamentul, noi nu am fi pus în pericol partidul. Dacă ține mai mult la țară, să facă un gest de onoare și să se retragă.

Nu suntem doar 3, noi am fost mandatați de către colegii semnatari să ieșim public și să explicăm. Eu nu am nicio grupare, poate are domnul Dragnea. Eu, alături de mulți colegi, suficient cât să contăm să nu mai fim ironizați, urmăriți, bagatelizați, filați, interceptați, dorim binele partidului și al guvernării.

Loading...

Noi am propus ca doamna prim-ministru să preia conducerea până la organizarea Congresului, la începutul anului viitor. E cea mai bună soluție. Nu am propus să preia conducerea doar până la un CEX. Doamna prim-ministru e un bun român și se va gândi la țără, nu la relația de prietenie cu anumită persoană. E opinia mea.(Continuarea, mai jos …)

Nu a dat domnul Dragnea pensii și salarii din propriul buzunar. Nu poate nimeni să vină să spună că dacă face el un pas în lateral nu se mai dau pensii, nu se mai dau salarii.

Dacă domnul Dragnea ar fi dat aceste legi, ale amnistiei și grațierii, când ar fi putut, nu ar fi putut să mai aibă sponsori. A fost o monedă de schimb cu multe entități și cu multe persoane, pentru susținere. Dacă voia să dea această legislație, putea să o dea de mult timp. ”, a declarat Gabriela Firea.

TOT ce CREDEAI pare că e GREȘIT! Liviu Dragnea i-a propus Gabrielei Firea să candideze la președinție…

Loading...