Forma posteriorului spune multe despre o femeie !

52348

Un articol în care arată ce poţi afla despre o femeie, doar după forma fundului.

Pătrat. Forma pătrată a fundului redă starea de sănătate bună şi rezistenţă la diferite provocări. Specialiştii le recomandă femeilor cu un astfel de fund, dar care sunt nemulţumite de forma lui, să facă exerciţii cu picioarele, în poziţie culcată partea dreaptă sau stângă.

Cerc. Femeile cu această formă a fundului au un nivel al hormonilor echilibrat. Mai mult decât atât, 95% dintre bărbaţi ar prefera femeile cu un astfel de fund, mai ales pentru că acestea ar da naştere unor copii perfect sănătoşi şi deştepţi. Dacă femeilor nu le place o astfel de formă a fundului, acestea trebuie să facă mai multe aşezări, dar şi ”podul”.

Loading...

Inimă. Această formă a fundului evidenţiază un deficit de estrogen în organism sau, dacă nu este aşa, previne o astfel de problemă pentru o vârstă înaintată. Pentru a scăpa de această problemă, femeile respective trebuie să treacă la o alimentaţie sănătoasă, iar cel mai recomandat este pilatesul.

Triunghi. Fundul în formă de triunghi, de asemenea, previne insuficienţa de estrogen în corp, însă descrie femeile cu modificări bruşte de dispoziţie, care suferă de insomnie şi deseori au lipsă de energie. Specialiştii îndeamnă ca aceste femei să consume cât mai multe legume, fructe, dar şi să se abţină de la contraceptive hormonale. În caz contrar, riscul de a deveni infertile este foarte mare.

Loading...