Folosește acest AMESTEC SIMPLU , NATURAL și nu vei mai vedea niciodată BURUIENI în grădină….

492

Buruienile sunt oaspeţii cei mai comuni, nedoriţi şi neinvitați din grădină sau din curte, care se hrănesc din solul fertil şi ameninţă viaţă plantelor tale.

Cu toate acestea, buruienile nu sunt privite de toată lumea o problemacapitală, pentru multe persoane folosesc unul dintre cele mai populare ierbicide din lume le îndepărteze. Puţini sunt însă conştienţi de efectele severe ale folosirii acestui produs. Chiar şi cea mai mică cantitate din acest spray, în combinaţie cu alimentele, poate provocaafecţiuni la nivelul rinichilor şi ficatului. Acesta creşte şi riscul apariţiei cancerului, fiind cunoscut disruptor endocrinal. Pentru a clarifica acest aspect, chiar şi cea maimică cantitate din acest ierbicid, care ia contact cu hainele sau cu alimentele tale, cauzeazădereglări la nivelul ADN-ului şi afecţiuni ale organismului.
Din păcate, chiar dacă mai multe studii au confirmat-o, produsul în discuţiecontinuă fie cel mai binevandut ierbicid din lume. Este important îţi protejezi sănătatea şi eviţi folosirea , încercând în loc metode naturale alternative.

loading...

Îţi vom dezvălui un produs natural, pe care îl poţi pregăti chiar tu, extrem de eficient şi sigur! Este foarte uşor de făcut!

Vei avea nevoie de:
3L de oţet alb
Sticlă cu pompă spray
Instrucţiuni:

Pune oţetul alb în sticlă şi aplică-l direct pe buruieni, dar ai grijă nu atingă plantele şi iarbă.

În cazul unor buruieni capricioase, poţi încerca următoarea soluţie alternativă:

Ingrediente:
3L de oţet alb
1/4 Cană de detergent de vase non-toxic
2 Căni de sare Epsom
Sticlă cu pompă spray
Amestecă toate ingredientele în sticlă, agit-o puţin şi aplic-o pe buruieni. După folosirea acestei soluţii naturale, nu vei mai duce grijă buruienilor din curtea ta!

loading...