Filosoful Mihai Sora:”Trebuie sa protestam pana cand vom castiga. Si chiar daca infruntarea e aspra, sa o continuam”

140

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a acordat un interviu postului Europa libera in care afrima ca „trebuie sa protestam” impotriva Regimului PSD „pana vom castiga”. Si chiar daca infruntarea e aspra, sa o continuam”, a spus Sora.

„Facem parte dintr-o societate care are o istorie, are o traditie si care ne-a format. Si nu putem accepta ca aceasta societate care ne-a format sa fie deformata de o echipa de nechemati. Nu se poate! Trebuie sa protestam. Trebuie sa protestam pana cand vom castiga. Si chiar daca infruntarea e aspra, sa o continuam”, a declarat Mihai Sora pentru Europa libera.

Postul Europa libera va avea din nou emisiuni in limba romana, dedicate actualitatii din Romania, incepand din 14 ianuarie.

Reteaua RFE/RL ofera informatii pentru 26 de milioane de oameni, in 25 de limbi si 20 de tari, unde libertatea presei este restrictionata sau unde presa nu este dezvoltata complet. RFE/RL este o companie media independenta editorial, finantata printr-un grant oferit de Congresul American prin Broadcasting Board of Governors.

loading...

 

Martorul principal în dosarul Teldrum, A SPUS TOT: „Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh..“

loading...