Femeia care nu este niciodata ceea ce pare. Cum arata tanara dupa ce se transforma …

1015

Cosplay este un fenomen foarte cunoscut la nivel global care reuseste sa atraga din ce in ce mai multi oameni dornici sa transpuna in realitate caracterele preferate din povesti, filme sau desene animate.

Ea e Elsa in marime naturala. Cum arata tanara care se poate transforma in cel mai iubit personaj animat din ultimii ani

Una dintre cei care s-au bucurat de un real succes in acest domeniu este Anna Faith, care si-a castigat notorietatea datorita asemanarii sale izbitoare cu personajul Elsa din animatia Frozen. Tanara are o stralucita cariera de model, actrita si ,in special, cosplayer.

Impreuna cu sora ei, Lexi, uneori costumata ca Anna, sora Elsei, si-au facut aparitia la multiple show-uri TV si ambele si-au castigat o multime de fani pe conturile de socializare, in special pe Instagram, ajungand la peste un milion de urmaritori.  In plus, Anna are un corp demn de toata invidia:

 


Anna isi foloseste frumusetea pentru a intruchipa si alte personaje indragite, printre cele mai reusite aparitii ale sale fiind Fata Paianjen, Tinkerbell, si desigur, Harley Quinn.

loading...

Interpretarile sale de poveste i-au adus recent titlul de cel mai popular cosplayer din lume. Faima ei a castigat un statut international cand a participat la o petrecere regala in Emiratele Arabe Unite, aceasta fiind inceputul unei lungi calatorii in intreaga lume.
Anna Faith isi dedica o mare parte din timpul sau postand pe retelele de socializare, unde nu ezita sa ne arate ca este la fel de frumoasa si naturala. In afara timpului cand nu o interpreteaza pe Elsa, Anna Faith le arata prietenilor sai virtuali si imagini in care se propune in tinute sexy, starnind interesul publicului larg.

 

loading...