Fata violata din Vaslui se dezlantuie pe Facebook…Poze INCENDIARE !

121346

Nu e fată cuminte: Eleva violată din Vaslui face video-chat / FOTO HOT

img

În urmă cu un an, Raluca Munteanu, tânăra din Vaslui batjocorită de şapte indivizi a trăit coşmarul vieţii ei. Acum, printre şedinţele de consiliere, tânăra flirtează pe internet, în căutarea fericirii. Şi se pare că deja şi-a găsit jumătatea…

Are doar 18 ani, însă adolescenţa ei a fost distrusă de şapte indivizi care au violat-o fără milă, până la epuizare. Îşi revine cu greu, în urma episodului şocant, iar atunci când nu studiază pentru examenul de bacalaureat sau nu se află la şedinţele de consiliere cu psihologul, Raluca Munteau flirtează asiduu pe un site de socializare.

Un tânăr bucureştean care a dorit iniţial să îşi arate susţinerea a contactat-o pe eleva din Văleni pe Facebook. La început, retrasă şi extrem de timidă, Raluca nu a părut deloc interesată de misteriosul bărbat. Minutele treceau, subiectele de discuţie se aprofundau, iar tânăra părea din ce în ce mai curioasă şi deschisă unei…prietenii. De aici până la un flirt în adevăratul sens al cuvântului nu a fost decât un pas.„Îmi pare rău că nu sunt din Vaslui. Poate te scoteam la un suc”, i-a scris bărbatul, extrem de direct. Culmea, Raluca s-a arătat dispusă să se întâlnească cu un om pe care l-a cunoscut în mediul virtual, despre care nu ştie nimic, decât că ar vrea să o cunoască. „Nu-i nimic. Poate o să ai ocazia. De ce nu? Dă-mi numărul tău să te sun”, i-a răspuns Raluca.

1 copy

CITESTE SI : Tânăra violată de şapte ţărani din Vaslui este „agăţată” şi de femei în călduri…

3 copy

Ţinând cont că cei doi se aflau la prima conversaţie pe Facebook, Raluca a vrut să se convingă de faptul că cel din spatele monitorului este cel care pretinde. Aşa că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat, extrem de emoţionată. „Imediat după prima conversaţie pe internet m-a sunat şi nu făcea altceva decât să chicotească şi să flirteze. M-a întrebat când ne vedem, iar mie nu îmi venea să cred. I-am spus că o să merg la Vaslui, însă nu am unde să stau, aşa că o să mă cazez la un hotel. Ea a fost de acord să ne plimbăm iniţial printr-un parc, să bem ceva, apoi să mergem la hotel”, a mărturisit tânărul misterios, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

CITESTE SI : Tânăra violată de şapte ţărani din Vaslui este „agăţată” şi de femei în călduri…

Conversaţia telefonică a fost una destul de plăcută, dovadă fiind faptul că Raluca a continuat flirtul pe internet. „Mi s-a părut bizară atitudinea şi deschiderea ei la astfel de întâlniri, aşa că am vrut să o testez. Voiam să văd dacă suferă aşa cum a susţinut la televizor sau doar joacă teatru”, a adăugat tânărul. Zis şi făcut! Astfel, bărbatul misterios a scos artileria grea i-a propus tinerei din Vaslui să îi trimită o fotografie cu ea. Raluca nu a stat mult pe gânduri, aşa că i-a trimis o poză noii ei cuceriri.

4 copy

Doar de un schimb de fotografii a fost nevoie ca flacăra iubirii să se aprindă. Îndrăgostită din cale afară, Raluca a fost de acord să-i trimită bărbatului pe care abia îl cunoscuse câteva fotografii extrem de sexy.„M-ai înnebunit cu pozele tale. Mai ai altele?”, l-a întrebat tânăra din Vaslui, nerăbdătoare. Apoi, la cererea noului amic, Raluca a renunţat la haine, încet dar sigur. La început, o idee mai timidă, apoi, mai dezinvoltă ca niciodată, vasluianca şi-a arătat sânii, acoperiţi de sutien.

CITESTE SI : Tânăra violată de şapte ţărani din Vaslui este „agăţată” şi de femei în călduri…


Dialog halucinant

Loading...

„M-au luat toate căldurile”, i-a spus Raluca bărbatului misterios, după un schimb de fotografii extrem de sexy. „Acum aş veni la tine”, i-a răspuns tânărul. „Da? Şi ce să îmi faci?”, a întrebat eleva violată, timidă. „Te-aş iubi cum nimeni nu te-a iubit până acum. Te-aş săruta peste tot…Pe sâni, pe coapse”, a răspuns tânărul, iar reacţia neaşteptată a Ralucăi nu a întârziat să apară: „Wow! Mă înnebuneşti rău de tot!”

CITESTE SI : Tânăra violată de şapte ţărani din Vaslui este „agăţată” şi de femei în călduri…Luată de val, Raluca plusează, trimiţându-i bărbatului necunoscut o altă fotografie cu sânii ei, cu promisiunea că vor urma şi altele, mult mai „bestiale”, aşa cum le-a numit.


Conversaţia a continuat din nou la telefon, potrivit declaraţiilor tânărului.„Mă suna mereu, la orice oră, iar dacă nu răspundeam avea reacţii foarte ciudate. La un moment dat i-am propus să se mute la mine în Bucureşti, iar ea a primit oferta extrem de bine. A acceptat fără să stea pe gânduri, chiar dacă eu i-am specificat că nu locuiesc singur, ci cu un alt prieten. I-am spus din start că eu sunt tânăr şi vreau să mă distrez, că la mine acasă ne strângem câte un grup de cinci, şase, şapte băieţi şi bem câteva sticle de vin, iar ea s-a arătat dispusă. Mi-a zis că nu are nicio problemă cu asta, dar că vrea neapărat să doarmă cu mine”, a mărturisit bărbatul, pentru SPYNEWS.ro.


Dacă atunci când este singură Raluca obişnuieşte să trimită fotografii extrem de sexy bărbaţilor necunoscuţi, se pare că atunci când părinţii vin acasă, tânăra intră imediat în rolul fetei cuminţi. Întrebată de noul iubit dacă îi mai trimite fotografii, ea i-a răspuns: „Nu pot, pentru că părinţii mei nu au adormit şi nu pot face poze pe întuneric. Mă poţi seduce tu cu pozele tale dacă vrei”.


„M-ai încins de tot”

Tânăra timidă care a trecut printr-un episod cutremurător s-a transformat brusc într-o femeie fatală, extrem de experimentată în materie de sex. „Te-ai încins? Măcar puţin aşa?”, a întrebat bărbatul după ce i-a trimis o fotografie XXX cu el. „Da, foarte mult”, a fost răspunsul tinerei. Iar restul conversaţiei este de departe halucinant.


Preluare: Spynews.ro

Loading...