Familia Denisei a spus adevărul despre înmormântare ! ”Nu se pregăteşte nimeni…!”

707

Veşti bune despre Denisa Răducu! După ce Adriana Bahmuţeanu a declarat că familia artistei se pregăteşte de înmormântare, un membru foarte apropiat al familiei ne-a dezvăluit că Denisa se simte acum mai bine şi că nu se pune problema de aşa ceva.

„Denisa e mai bine. Nu se pregăteşte nimeni de înmormântare, nu e adevărat. Da, e tot la spital, dar e cât de cât mai bine”, a declarat unul dintre membrii apropiaţi ai familiei Denisei pentru CANCAN.ro.

Adriana Bahmuţeanu anunţa ieri că familia Denisei Răducu a început pregătirile pentru înmormântare.

Loading...

„La Ştefăneşti, în satul unde s-a născut Denisa, rudele se pregătesc de înmormântare. Au cumpărat deja cele necesare. S-a discutat şi despre apartamentul Denisei şi cine o să plătească ratele pentru că ea a făcut împrumut”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Denisa Răducu duce o luptă cumplită cu cancerul la ficat de care suferă. Anamaria Prodan s-a oferit să o ducă în Cuba la tratament, Israela a anunţat şi ea că ar putea să o ducă în Israel, dar Denisa nu este transportabilă în acest moment.

Un medic din Cuba s-a oferit să vină în România să o ajute atunci când a auzit că Denisa nu poate fi transportată acolo(DETALII AICI)

Mama Denisei nu s-a mai putut abține . A făcut primele declarații :”Ne-au mancat…”

Loading...