EXTRAORDINAR ! Asta da Român! Sa-si ceara scuze Ungaria !!!

1954

Extraordinar acest Anton Lixandroiu. Ma asociez la felicitarile de mai jos. Asta da Român! Nu conducatorii si tradatorii de neam de dupa revolutie, carora le tremura scaunul sub fund, din cauza ca, daca se supara UDMR, scaunul lor se prabuseste.

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman, a obtinut dupa ani de procese, ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

Loading...

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca:
” …nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal… ”

Dupa acest raspuns imbecil şi aiuritor, Anton Lixandroiu s-a adresat ONU, cerînd ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, sa fie reabilitati, deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba, a fost ca UNGARIA SI-A CERUT IERTARE IN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.
O premiera!

In Romania stirea a fost lasata deoparte. Sa nu se supere UDMR-ul. Să nu deranjeze stabilitatea unei guvernări măiestre şi dolce far niente dintr-o presă aservită şi obedientă.

FELICITARI ANTON LIXANDROIU !

Loading...