”Există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă!”

2285

Silviu Crăescu, președintele Academiei Naționale de Securitate, fost candidat la președinția României, spune că asistăm la o declarație de război a ISIS la adresa UE.

De asemenea, atentatul arată cât de precară este securitatea la infrastructura critica UE (aeroporturi, gări, metroume, baraje). Mai mult, celulele teroriste sunt cunoscute și monitorizate de serviciile de spionaj și contraspionaj, dar membrii rețelelor nu sunt arestați pentru că ei lucrează suficient de subtil pentru a nu încălca legea.
Crăescu spune că aceasta este o greșeală și că toate celule teroriste trebuie anihilate de urgență, altfel va fi carnagiu în Europa!
”Din fericire, România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă: fac comerț în România, cresc miei iși trimit acasă banii realizați pe teritoriul nostru, iar ei ne lasă în pace! Înțelegerea dintre noi și arabi,  cu o vechime de mai multe decenii, se numește ”filiera siriană”! Așa merg lucurile în această lume”, a declarat Silviu Crăescu pentru Libertatea.
Loading...