Europarlamentarul Cristian Preda: „Dancilă este o marionetă agramată a corupților…”

192

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, referindu-se la declarațiile Vioricăi Dăncilă care l-au vizat, că, întrucât îi ”separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă”, nu pot avea nimic în comun. El afirmă că premierul este ”o marionetă agramată a corupților”.

”Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un ‘comportament nefiresc’, fiindcă aș fi atacat România. Această marionetă agramată a corupților se identifică, deci, cu țara și mă îndeamnă să ignor ‘lucrurile care ne despart’ și să văd ‘lucrurile care ne unesc’”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Preda, relatează Mediafax.

El a ținut să-i transmită și un mesaj direct premierului Viorica Dăncilă.

”Vreau să-i transmit și eu un lucru simplu: doamna prim-ministru, întrucât ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în țară, tocmai văzând dezastrul pe care l-ați produs. Voi face tot ce e omenește posibil pentru a vă îndepărta de la putere și pentru ca neghiobii care își folosesc pozițiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, i-a transmis Preda Vioricăi Dăncilă.

loading...

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, sâmbătă, pe europarlamentarii care au susținut adoptarea unei rezoluții a Parlamentului European privind statul de drept din România. Ea a spus că înainte erau doar Monica Macovei și Cristian Preda, dar acum au fost mai mulți cu această atitudine.

 

Viorica Dăncilă îi atacă pe politicienii care îşi urmăresc doar „interesul personal”, dincolo de interesul de ţară…

loading...