Este singura si cea mai temuta femeie din lumea interlopa din Bucuresti!

12469

Ea e singura si cea mai temuta femeie din lumea interlopa din Bucuresti! Cand a iesit din puscarie i-a „ordonat” lui Salam sa ii cante, scrie wowbiz.ro.

Fosta nevasta a lui Nutu Camataru a iesit din puscarie si a marcat asa cum se cuvine eliberarea ei. Mica a dat mare chef cu prietenii si familia si l-a chemat pe Florin Salam sa ii cante. Manelistul a facut un program special pentru fosta nevasta a lui Nutu.

Loading...

Lidia Balint i-a ordonat lui Florin Salam sa ii cante si sa faca pe loc melodii pentru familia ei si pentru ea, despre perioada pe care a petrecut-o dupa gratii, la Targsor, pentru ca a incercat sa isi scape sotul de puscarie si a dat spaga pentru asta. Desi a fost condamnata la cinci ani de puscarie, pana la urma Mica a fost eliberata conditionat.

„Stie doar Dumnezeu/ Ce a fost in sufletul meu (…) Cand credeati ca nu mai sunt/ M-am ridicat de la pamant”, i-a cantat Salam Micai Camataru, cea mai temuta femeie din lumea interlopa.

content-image

Lidia si Nutu Balint nu mai formeaza un cuplu, celebrul interlop inlocuind-o pe sotia lui cu Brazilianca, o tanara focoasa.

Loading...