ESTE OFICIAL ! Iohannis a promulgat legea prin care CRESC SALARIILE in educatie si sanatate !

644

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca a promulgat legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care sunt marite cu 15% o parte dintre salariile in educatie si sanatate, iar aceasta va intra in vigoare la inceputul anului 2017.

” (Legea de aprobare a OUG 20/2016 – n.red.) a fost promulgata de mine astazi (vineri – n.red.), va intra in vigoare la inceputul anului viitor”, a anuntat Klaus Iohannis.

Loading...

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca legea prin care Parlamentul a majorat salariile din educatie si din sanatate e constitutionala. Ea fusese atacata de catre Guvern si PNL.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe 8 noiembrie ca Guvernul contesta la Curtea Constitutionala legea pentru ca modificarile aduse in Parlament s-au facut intr-o abordare populista, electorala a politicii salariale, fara o analiza si fara o dezbatere solida si risca din nou sa puna orice guvern va veni in imposibilitatea de a adopta o lege a salarizarii unitare, care sa rezolve problema inechitatilor din sistemul public.

Loading...