Era convins ca in casa copilariei exista o comoara.Toti l-au crezut senil,dar cand a tras de sfoara…

9459

La 80 de ani, a vrut sa se intoarca in casa copilariei, convins ca acolo se ascunde o comoara. Rudele au crezut ca e ultima dorinta a unui batran senil, dar cand a tras de sfoara din pod a ajuns in toate ziarele, scrie kanald.ro.

media_146807568741426800

Cand Rudi Schlattner a parasit impreuna cu parintii sai Cehoslovacia, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, au lasat in urma tot ce aveau.

Acum, trecut de 80 de ani, Rudi a insistat sa se intoarca in casa ridicata de tatal sau, folosita acum ca gradinita. Era convins ca tatal sau a ascuns in casa obiectele de valoare ale familiei pentru ziua in care se vor intoarce acasa.

loading...

In pod, Rudi si membrii familiei care l-au insotit au descoperit o scandura slab fixata care avea o sfoara legata de ea. Spre uimirea tuturor, nimeni nu a descoperit-o in atatia zeci de ani, desi cladirea a trecut prin mai multe renovari.

In spatele scandurii se afla un compartiment secret plin de obiecte personale ascunse de tatal lui Rudi. Spatiul era mic, dar recuperatorii au avut nevoie de cateva ore pentru a goli toata camera secreta.

Obiectele, majoritatea personale, au o valoare istorica importanta, trezind interesul unui muzeu din apropiere. Desi nu sunt obiecte valoroase, ofera o imagine despre viata familiilor din anii ’40.

 

loading...