Elena Udrea si Ioana Basescu audiate la DNA ! Declaratii INCENDIARE facute de Traian Basescu…

598

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic au fost audiati azi la DNA. Ioana Basescu a iesit de la DNA, dupa ce a fost audiata timp de aproape patru ore.

UPDATE Audierile la DNA vizeaza fapte privind finantarea campaniei electorale din 2009, a declarat, joi, avocatul Vasile Plesa, precizand ca Gheorghe Nastasia, fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul Elenei Udrea, a fost pus sub control judiciar in aceasta cauza, relateaza news.ro

Ioana Basescu a iesit de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie dupa 4 ore de audieri, insa a refuzat sa faca vreo declaratie in fata jurnalistilor. Nici avocatul sau nu a vrut sa stea de vorba cu presa.

Ioana Basescu a ajuns la DNA in jurul orei 8.15, insotita de un avocat. Potrivit unor surse judiciare, ea a fost citata pentru audieri intr-un dosar vizand fapte de coruptie.

Ioana Basescu la DNA

Potrivit unor surse neoficiale, apropiate de ancheta, Ioana Basescu ar fi acuzata de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la spalare de bani, informeaza corespondentul Ovidiu Oanta.

In acest dosar sunt asteptate joi la DNA mai multe persoane din anturajul Ioanei Basescu.

De asemenea, tot joi dimineata, Elena Udrea si Dan Andronic au fost audiati la DNA. Andronic a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca a venit ca martor intr-un dosar deschis in 2015.

Loading...
ioana basescu

La DNA a ajuns si Elena Udrea. Ea a venit insotita de un avocat. La intrarea in sediul DNA, Udrea a declarat ca a primit telefonic citatia pentru a se prezenta la DNA. Nici aceasta si nici avocatul ei nu au facut declaratii cu privire la dosarul in care au loc audierile sau la calitatea in care a fost chemata.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, toti trei sunt citati in acelasi dosar, care constituie o cauza noua.

elena udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, miercuri seara, acuzatii dure la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand-o ca a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

”Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia copilului, unuia din nepoti, adica va aresta parintii. Sunt cativa procurori apropiati doamnei Kovesi pe care i-a carat si i-a pus consilieri dupa ce au rezolvat niste dosare. Nu o sa spun nume, dar va spun acest adevar, va veni si acea zi cand voi face publice numele”, a spus Traian Basescu la Romania TV, conform news.ro.

Loading...