Elena Udrea, răspunde atacurilor lui Sebastian Ghiță : „Nu mai știe cui să-i facă pe plac ! De unde știe Ghita ce contine Raportul??”

370
Elena Udrea, la spitalul din Costa Rica

Elena Udrea a precizat, pe Facebook, după afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă privind pozele de la Paris, că nu ştie ce conţine raportul dat de SRI lui Traian Băsescu şi cere desecretizarea acestuia, precizând că nu înţelege ce jocuri face Ghiţă, dar că „orice ar fi SRI şi Maior trebuie să iasă bine”.

Fostul ministru al Turismului mai transmite că nu a vrut să preia Realitatea, aşa cum a declarat Sebastian Ghiţă, şi nici nu avea cum, ci Sebastian Ghiţă a luat-o, cu ajutorul lui George Maior şi Florian Coldea.

Elena Udrea susţine că, referitor la „poveştile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi şi nu mai stiu ce”, şi acest episod este descris de ea în jurnal, apoi l-a dat exemplu şi public de câteva ori, ca probă a implicării lui Florian Coldea în afaceri.

Loading...

„Desi m-a prins episodul taspe din interviul cu Sebi Ghita la spital si am cu totul alte prioritati, avand in vedere ca am fost subiect al acestei filmari, probabil pentru ca in celelalte episoade nu reuseste sa rupa gura targului cu nimic, vreau sa ii raspund scurt, amicului meu de la Belgrad.
Nu inteleg ce jocuri face, decat ca nu isi reneaga originile, orice ar fi SRI si Maior trebuie sa fie bine…
2. Nu eu am vrut sa iau Realitatea, nici nu aveam cum, ci el a luat-o si a facut RTV-ul, cu ajutorul lui Maior si Coldea. Eu m-am opus explicit preluarii, le-am reprosat celor din conducerea SRI etc., lucruri despre care vorbesc in Jurnalul meu, ba chiar am si spus public in emisiunea Romania 9 de la TVR.
De ce era nevoie sa aiba televiziune, am vazut ulterior, cand atacul la Traian Basescu, la mine si altii de pe lista neagra a fostului adjunct SRI se dadea prin Rtv mai ceva ca prin A3. Sigur, erau vremurile cand Sebi era inca prieten cu Coldea.
3. De unde stie Ghita ce contine Raportul??? Eu, care eram vizata si mult mai apropiata de Presedintele care l-a cerut si l-a citit, habar nu am ce contine. Dar sunt sigura ca daca ar fi avut o singura referire la vreo fapta de-a mea, de-a lui Bica, in afara legii, as fi aflat pe loc. Oricum, ca sa ne lamurim, cer desecretizarea lui.
Ma mir ca acum spune altceva, dupa ce zilele trecute tot Ghita declara ca a fost sunat de Coldea in ziua in care au fost publicate pozele in mod clandestin pe internet, care i-a dat un IP al unui site de pe care urma sa preia fotografiile cu mine si cu Bica, pentru a le da intr-un mare show tv, la televiziunea facuta impreuna de ei. Ceea ce s-a si intamplat atunci.
Cat priveste povestile pe care le-ar fi auzit de la SRI cu dosare cu arabi si nu mai stiu ce, si acest episod este descris de mine in Jurnal, apoi l-am dat exemplu si public de cateva ori, ca proba a implicarii lui Coldea in afaceri, de partea unora.
Dar, si aici e mai simplu decat desecretizarea Raportului, il rog/autorizez pe domnul Cristoiu sa publice secventele din Jurnal despre care discuta Sebi Ghita, ca sa ne lamurim.
In concluzie, pot sa presupun doar ca ii e foarte greu in Serbia si ca nici el nu mai stie cui sa ii faca pe plac, ca sa ii fie bine. Adica exact ce a facut mereu…”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Ghiţă a precizat, luni seara, într-un interviu, că zece oameni din Bucureşti ştiau că vor apărea pozele cu Elena Udrea şi Alina Bica din Franţa, fostul deputat precizând că nu el a făcut site-ul pe care au apărut fotografiile, dar că ştia de existenţa acestuia.

Fostul deputat a mai spus că scopul urmărit prin publicarea respectivelor poze era ca Elena Udrea să fie împiedicată să ajungă preşedinte, pentru că ar fi urmărit să-l desemneze pe Traian Băsescu premier. Totodată, Sebastian Ghiţă a mai spus că operaţiunea publicării respectivelor fotografii a aparţinut unor angajaţi din serviciile de informaţii, suspectându-l pe Florian Coldea.

„Erau mai multe persoane din Bucureşti care ştiau că o să apară poze cu Bica şi Udrea pe un site. Ştiau 10 inşi din Bucureşti. N-a ştiut nimeni că o să dispară, dar după ce şi-a luat fiecare pozele… site-ul ăsta a dispărut şi nici nu l-a mai găsit nimeni”, a concluzionat fostul deputat.

Loading...