Ei sunt cei trei hoți români care i-au tăiat urechea unei pensionare...

Ei sunt cei trei hoți români care i-au tăiat urechea unei pensionare din Italia și l-au bătut cu bestialitate pe soțul acesteia

1094
Primele imagini cu hotii romani care au torturat o familie de italiene, la Lanciano

Trei români au fost arestați, miercuri seară, pentru jefuirea și torturarea unei familii de italieni, la Lanciano, în provincia Chieti din Italia.

Soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, un chirurg pensionar și o fostă asistentă medicală, au fost torturați și jefuiți, în noapte de sâmbătă spre duminică, în vila lor din Lanciano de o bandă de hoți români.

După trei zile de anchetă, trei români, Constantin Aurel Turlică (22 ani), Ion Cosmin Turlică (20 ani) și Ruset Aurel (25 ani), au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor şi maşinile poliţiei.

Trei romani, arestati pentru torturarea unei familii de italieni

După interogarea celor trei, la comisariatul din Lanciano, aceştia au fost scoşi sub protecţie din sediu, pentru că în faţa clădirii se aflau zeci de persoane furioase, care s-au manifestat violent la vederea celor 3 hoţi români.

 

Miercuri seară, aceștia au fost arestați. (Continuarea si VIDEO , mai jos …)

Cei trei sunt acuzați de jaf, răpire, provocare de leziuni foarte grave și port de armă.

Românii l-au bătut cu bestialitate pe bărbat și i-au tăiat o ureche femeii

Patru români au intrat noaptea în vila cuplului de pensionari pe care i-au bătut cu bestialitate, femeii fiindu-i tăiată o ureche.

Hoții și-au torturat victimele pentru a le spune unde se afla seiful cu bani.

Loading...

Medicul Carlo Martelli a povestit că a fost obligat să privească în timp ce soţiei sale, Niva Bazzan, îi era tăiată o ureche.

„Eram convins că ne vor ucide. Mă loveau fără oprire, apoi au adus-o pe soţia mea. Am văzut ce i-au făcut, au început să o taie, am văzut când i-au tăiat o ureche şi apoi n-am mai înţeles nimic. Eram convins că ne omoară pe amândoi. Ne-au bătut din nou, legaţi de mâini şi de picioare, ne loveau fără oprire. Urlau să le spunem unde este seiful sau ne vor tăia în bucăţi. Nu aveam seif…”, a povestit bărbatul.

Atât medicul italian, cât şi soţia sa au fost internaţi de urgenţă în spital.

Deoarece în casă nu se afla niciun seif, hoţii români au fugit cu suma de 1800 de euro şi cardurile bancare ale celor doi soţi.

Ulterior, românii au mai scos 2000 de euro de pe cardurile celor doi italieni.

Detalii ȘOCANTE despre jaful sângeros din Italia ! Bandiții care taie urechi sunt români…

Loading...