Ei sunt cei cinci prieteni care au murit striviţi în accidentul de la Vadu Moldovei

314

Ionuț, Iustian, Gabi, Narcis și Ionuț sunt cei cinci prieteni care au murit striviți în accidentul de la Vadu Moldovei din județul Suceava.

Cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, cei cinci prieteni au mers la o discotecă pentru a petrece împreună, mai ales că unul dintre ei abia se întorsese din Anglia.

Toți au mers la discotecă cu o singură mașină, un autoturism marca Ford, condus de Narcis.

Pe drumul spre casă, în jurul orei 02.30, toți cei cinci prieteni au murit împreună într-o tragedie fără margini.

Pe DN 2, în zona localității Vadu Moldovei, la numai câțiva kilometri de casă, cei cinci tineri au intrat cu mașina într-un TIR.

Accident cu cinci morţi la Vadu Moldovei în SuceavaAlarma a fost dată de oamenii care au văzut cum s-a întâmplat nenorocirea și care au fost șocați când s-au apropiat de mașina care s-a rupt în două în urma impactului. (Continuarea, mai jos …)

loading...

Cel mai probabil, șoferul circula cu viteză foarte mare în momentul în care a pierdut controlul direcției.

Au urmat momente de coșmar. Numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Bucovina’ Suceava, dar și ambulanțe și echipaje SMURD, au intervenit la locul tragediei.

Pompierii de la Descarcerare s-au luptat zeci de minute să îi scoată pe cei cinci tineri din fiarele contorsionate.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Rănile suferite în urma teribilului accident au fost fatale.

 

Basescu anunta sfarsitul lui Dragnea. „Peste cateva saptamani”: „Daddy pare a nu intelege nimic! Dragnea nu mai controleaza in momentul de fata nici guvernul, nici grupurile parlamentare…”

loading...