Ea este tânăra care a spulberat un bărbat în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. Andreina era drogată cu cocaină şi cannabis…

715

UPDATE: Andreina Maria Bobeică, tânăra care, drogată fiind cu THC şi cocaină , a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni, a fost eliberată din arestul poliţiei

Andreina Maria Bobeică este tânăra de 20 de ani, care a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte.

Frumoasa târgovişteancă era drogată în momentul comiterii accidentului, analizele arătând cocaină şi THC, o substanţă cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

Andreina Maria Bobeică a spulberat un bărbat în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. După accident, șoferița de 20 de ani a fost dusă la spital și supusă unor analize care au arătat clar că e drogată.

Tânăra este acum cercetată pentru ucidere din culpă, precum şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Cu doar 2 zile în urmă, Andreina a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un tatuaj în care apare o frunză de canabis, cu mesajul: „Dacă ești drogul meu atunci vreau supradoză”.(CONTINUAREA , mai jos…)

loading...

De asemenea, fata are publicate mai multe fotografii în care apare cu substanţe interzise.

Andreina Maria Bobeică, tânăra care, drogată fiind cu THC şi cocaină , a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni, a fost eliberată din arestul poliţiei

 

Cristina Neagu, reacția DURĂ după ce Halep a obținut o performanță ISTORICĂ la Roland Garros:”Trebuie să înţelegem că această fată nu are ce să datoreze României…”

 

 

loading...