Ea este Diana Dughie, tânăra mămică moartă în cumplitul accident de la Iaşi. Se afla şi ea sub influenţa alcoolului, la fel ca şoferul vinovat…

564

Diana Dughie, tânăra mămică moartă în cumplitul accident de la Iaşi, era aşteptată acasă de un copil de cinci ani, iar potrivit unor surse, se afla şi ea sub influenţa alcoolului, la fel ca şoferul vinovat.

Diana, o tânără de 31 de ani, apreciată de prieteni şi o mămică model din Iaşi, şi-a pierdut viaţa, vineri seară, în zona Valea Ursului din Iaşi, după ce un şofer beat a intrat într-o depăşire criminală.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.30, atunci când Cristinel Stoica, în vârstă de 44 de ani, a mers cu maşina sa, un autoturism marca Skoda, să aducă tortul pentru ziua de naştere a fiului său.

La un moment dat, în zona Valea Ursului, şoferul a efectuat o depăşire criminală şi a intrat în plin într-o autoutilitară.

Diana Dughie a murit într-un accident produs pe Valea Ursului din IaşiDupă impact, ambele maşini au fost proiectate într-un autoturism marca Audi, condus de Diana Maria Dughie, o tânără de 31 de ani. (DETALII , mai jos …)

Loading...

În urma accidentului, atât şoferul vinovat, care avea o alcoolemie de 2,2 mg/l alcool pur în sânge, cât şi tânăra mămică, au murit pe loc.

Potrivit unor surse, şi şoferiţa s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în sânge.

 

Ucigaşul din Argeş ,care şi-a ucis soţia într-un mod înfiorător, a intrat în direct, pe Facebook, imediat după crimă:” Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut” (Video)

 

Loading...