E numit „capitala SEXULUI”. Aici fiecare barbat are cel putin 3 amante

2280

Monogamia e pusa la indoiala in acest oras, deoarece majoritatea locuitorilor sunt femei, dornice de afectiunea unui barbat.

monogamia

 

Orasul Dongguan, din provincia chineza Guangdong, este cunoscut ca centrul productiei unor electronice celebre, precum iPhone si iPad, dar este si „capitala chineza a sexului”. Fabricile locale de electronice prefera sa angajeze femei, deoarece barbatii nu sunt de incredere.

Din acest motiv, orasul are mai multe femei decat barbati iar acestia, de obicei, nu au un loc de munca stabil, avand astfel timp sa se ocupe de viata lor amoroasa.

Loading...

„E mai usor sa gasesti o iubita decat un loc de munca”, a povestit un localnic. „Am trei iubite, fiecare stie de celelalte. Ne simtim bine toti. Daca n-o fac eu, o fac altii”.

Putinii barbati care au un loc de munca in fabrici sunt si mai privilegiati, deoarece femeile petrec multe ore pe linia de productie si isi cauta si un partener acolo.

A Yi, un somer de 25 de ani, a marturisit ca a venit in oras sa isi caute o sotie, pentru ca ar trebui sa platesca 3000 de dolari pentru una, in orasul natal. Acum, el are o partenera care nu vrea bani si chiar ii plateste facturile.

media_144120242822387200

Loading...