Dramă de nedescris în lumea SPORTULUI! I-a MURIT băiețelul

1628

A fost unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a produs România în ultimii ani, dar, acum, trece prin momente cumplite! Motivul? Unul de neimaginat pentru orice părinte, copilul lui murind în mod stupid, la mare distanță de casă.media_137138894855114200 copy

Loading...


Pentru Răzvan Şelariu, fostul component al lotului olimpic de gimnastică al României, actulmente antrenorul lotului naţional al Qatar-ului, viaţa pare să nu mai aibă sens. În această dimineaţă, o uriaşă nenororcire s-a abătut asupra familiei lui.

Răzvan şi Camelia Mândricel alcătuiau, alături de ceui doi copii, o familie fericită
Răzvan Şelariu şi Camelia Mândricel păreau a fi cel mai fericit cuplu din lume. Stabiliţi de ani buni în Qatar, la Doha, cei doi se ocupă de pregătirea gimnastelor din lotul olimpic al acestei ţări. Aveau doi copii: Sabrina şi Rareş Andrei. Doar că, această dimineață avea să fie una groaznică. Micuţul Rareş Andrei avea să fie spuilberat de o maşină, chiar în faţa casei, neavând nici o şansă de supravieţuire. O dramă greu de suportat, Răzvan şi Camelia fiind practic distruşi de durere. Toţi românii din comunitatea din Doha sunt şocați de acest tragic eveniment, încercând acum să-l ajute pe Răzvan pentru a-și aduce băieţelul în ţară.

Loading...