Dragnea și-a trădat planul post-referendum:”Alții știu mai bine cum să trăim…”

347

Referendumul pentru redefinirea familiei ar putea fi un moment de cotitură în relația României, sub guvernarea PSD-ALDE, cu Uniunea Europeană. Liviu Dragnea ar putea primi la referendum tocmai muniția de care are nevoie pentru a forța izolarea României în UE au chiar „Roexitul”.

În mesajul de la ieșirea de la vot, Liviu Dragnea și-a trădat intențiile legate de schimbarea tonului în raport cu Europa. „De ani de zile, ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm, alţii ştiu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred că este momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim în ţara noastră”, a declarat Dragnea.

Mesajul șefului PSD vine în siajul valului de declarații „patriotice” și anti-europene ale liderilor social-democrați, în frunte cu Viorica Dăncilă, care s-a făcut remarcată prin ostilitatea abordării „nu am venit să dau socoteală” de la Starsbourg.

„Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi ca naţiune. Cred că e important ca românii să vină la vot, pentru că ar fi bine să decidem noi ceea ce vrem pentru societatea şi naţiunea noastră. Ştim cu toţii că, de ani de zile, ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm, alţii ştiu mai bine ce e bine pentru noi. Eu cred că este momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim în ţara noastră”, a afirmat Dragnea, la ieşirea de la vot. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

Criticii PSD spun că mesajul lui Dragnea după un referendum validat va fi exact curmătorul: România reală și profundă a ieșit la vot împotriva #rezist și a jugului UE care vrea să ne impună decadența sa.

Rezultatul va fi confiscat și folosit de Dragnea împotriva celor gazați pe 10 august, împotriva celor care apăra țara asta în stradă de aproape 2 ani, împotrivă UE care nu are nimic cu căsătoriile noastre și nu impune nimic în această pivinta, dar ne apăra de PSD și ALDE care distrug această țara. Acest referendum… ne pune în pericolul de a îi da lui Dragnea muniția să se lupte cu UE și chiar să ne desprindă de Europa”, spune jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

Dragnea va folosi acest referendum că armă împotrivă protestelor, a UE, a fiecărui contestatar, iar pentru asta „are nevoie de o prezența gigantică, motiv pentru care, în mod evident, se pregătesc fraude imense”, mai crede editorialista citata:

„Și asta pentru că lui Dragnea nu îi ajunge o prezența de 30% cu o majoritate în favoarea DA. El vrea un rezultat strivitor, pe care să-l pună în cheia anti-rezist și anti-UE„.

Loading...