Dragnea o retrage pe Dăncilă din fața presei, după un moment stânjenitor: „Haideți!”

532

Moment stânjenitor pentru premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD, Liviu Dragnea, după ședința Biroului Permanent Național de luni.

Pe parcursul celor câteva minute în care Liviu Dragnea a făcut declarații, Viorica Dăncilă a stat în dreapta lui, fără, însă, să ia cuvântul.

La final, premierul rămăsese pe loc când președintele PSD a plecat, iar presa se pregătea să-i adreseze întrebări. În acel moment, Liviu Dragnea s-a întors spre ea, i-a spus ”Haideți!” și a condus-o spre ieșire.

Luni, la Parlament, a fost convocat BPN al PSD. Liviu Dragnea a stat, astăzi, faţă în faţă cu puciştii care i-au cerut demisia. Înainte de această şedinţă, contestatarii liderului PSD – Firea, Ţuţuianu, Stănescu, Ciolacu şi Negoiţă – au avut o întâlnire în biroul lui Daniel Suciu.

loading...

Potrivit Realitatea TV, discuţiile s-au axat pe tema referendumului din 6-7 octombrie.

În paralel, Dragnea a discutat cu susţinătorii, în biroul său. Printre aceştia, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Interne, Carmen Dan.

Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost VANDALIZAT. Codrin Ştefănescu: „Ne-au ameninţat pe toţi că ne răpesc copiii, că ne omoară..”

 

loading...