Dragnea e în stare DE ȘOC: La asta CHIAR nu se aștepta! Ce i-au transmis puciștii…

281

Lovitură cumplită pentru Liviu Dragnea: Puciștii i-au transmis lui Liviu Dragnea că vor pleca din PSD și vor vota moțiunea de cenzură dacă vreunul din ei e exclus din partid.

Grupul anti-Dragnea din PSD i-a transmis preşedintelui partidului că, dacă va forţa excluderea vreunui nemulţumit la şedinţa Comitetului Executiv de săptămâna viitoare, tot grupul va demisiona din partid şi va vota moţiunea de cenzură, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

Grupul controlează un număr de parlamentari care ar determina pierderea majorităţii de către coaliţia PSD – ALDE dacă ar pleca din partid.

Între Liviu Dragnea şi contestatarii săi din partid sunt tensiuni tot mai mari. Săptămâna trecută, Dragnea a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Marcel Ciolacu chiar în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, iritat de faptul că gruparea nemulţumiţilor i-a stricat încercarea de a forţa un vot în favoarea moţiunii simple la adresa lui Tudorel Toader. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu, unul dintre apropiaţii lu Liviu Dragnea, a declarat duminică seară la Antena 3 că ”este foarte posibil” ca la şedinţa CEx de luni să fie persoane care vor fi excluse din partid.

Întrebată dacă vor fi excluderi în cadrul CEx, Olguţa Vasilescu a răspuns: ”E foarte posibil”. ”Nu putem să fim şantajaţi din propriul partid de colegi supăraţi că au pierdut o funcţie”, a mai adăugat ea.

Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Augustin Lazăr:”Cum să spui așa ceva? Orice înalt responsabil din lume… „

Loading...